Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 21:28

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ του Λιμενικού - Στο Πειθαρχικό ο υιός Μπαλτάκος

Γράφτηκε από την
Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ του Λιμενικού - Στο Πειθαρχικό ο υιός Μπαλτάκος

Είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για τον ξυλοδαρμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά την αποκάλυψη από τον Ηλία Κασιδιάρη της ηχογραφημένης συνομιλίας του ιδίου με τον (τότε) γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και πατέρα του

 

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τον Δημήτρη Μπαλτάκο, σημαιοφόρο του Λιμενικού (ανήκει στην Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών) και γιο του πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου. 

Η ΕΔΕ διετέχθη από τον υπουργό Ναυτιλίας κ.Βαρβιτσιώτης καθώς και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος και διενήργησε ο Επιθεωρητής του Λιμενικού.

Ο υιός Μπαλτάκος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για τον ξυλοδαρμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά την αποκάλυψη από τον Ηλία Κασιδιάρη της ηχογραφημένης συνομιλίας του ιδίου με τον (τότε) γενικό γραμματέα της κυβέρνησης. Ο σημαιοφόρος βατραχάνθρωπος (με ειδικότητα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας) σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλωτσιές τις πόρτες των γραφείων της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδωσε δύο χαστούκια στον βουλευτή Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή Ματθαιόπουλου.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER