Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 22:26

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Αττική (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Αττική (φωτογραφίες)

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από τις πλημμύρες σε δρόμους της Αττικής.

Σε Νίκαια και Περιστέρι τα μεγαλύτερα προβλήματα με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα, ενώ τεράστια προβλήματα δημιούργησε η υπερχείλιση του Κηφισσού.

Δείτε φωτογραφίες από το πρακτορείο Eurokinissi:

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ τις 450 ξεπερνούν αυτή την ώρα οι κλήσεις για βοήθεια προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω της έντονης βροχόπτωσης που συνεχίζεται σε κάποιες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Αυτή την ώρα, στο Ίλιον σε διώροφο πάρκινγκ σουπερμάρκετ που έχει πλημμυρίσει, έχουν εγκλωβιστεί αυτοκίνητα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν και εγκλωβισμένα άτομα. Στο σουπερμάρκετ βρίσκεται στην οδό Θηβών και Πατρόκλου, πραγματοποιεί άντληση υδάτων όχημα της Πυροσβεστικής.

Ακόμα ένα όχημα της Πυροσβεστικής βρίσκεται στο ΤΕΙ Αιγάλεω, καθώς υπάρχει κλήση για πλημμυρισμένο υπόγειο. Τα προβλήματα επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε Περιστέρι, Ίλιον, Αχαρνές και Μενίδι με τις περισσότερες κλήσεις να αφορούν σε αντλήσεις υδάτων.

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η νεροποντή στα δυτικά προάστια. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και πολλά είναι τα αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και στη συνέχεια στοιβάχτηκαν το ένα πάνω στο άλλο. Άλλα οχήματα εγκλωβίστηκαν σε σημεία όπου είχαν συσσωρευτεί νερά, και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν οδηγοί.

Αυτή την ώρα επιχειρούν 135 πυροσβέστες με 65 οχήματα, αλλά όπως επισημαίνουν από την Πυροσβεστική θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να αποκασταθούν τα προβλήματα.


NEWSLETTER