Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 16:59

Την παραίτηση Χαρδούβελη ζητά ο Γιώργος Βλάχος της ΝΔ

Γράφτηκε από την

«Επιτέλους, κάποιος να πάει σπίτι του» είπε, «φωτογραφίζοντας» τον υπουργό Οικονομικών.


«Γυαλιά-καρφιά» είναι έτοιμοι να τα κάνουν βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μετά τα μπρος-πίσω του υπουργείου Οικονομικών για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.
Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Γιώργος Βλάχος (ΝΔ) ζήτησε επί της ουσίας την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, λέγοντας ότι «επιτέλους, κάποιος να πάει σπίτι του».
«Να έρθει ο κ. Χαρδούβελης να ζητήσει συγγνώμη από τους βουλευτές της συμπολίτευσης και να μας εξηγήσει τι έγινε. Επιτέλους, κάποιος να πάει στο σπίτι του. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Κανείς δεν ανέδειξε το θέμα. Κανείς δεν μίλησε για χρέη που θα προκύψουν το 2015. Ολοι θέσαμε το ζήτημα των ληξιπόθεσμων οφειλών» είπε, φανερά οργισμένος, ο βουλευτής στην Ολομέλεια.
Και συνέχισε: «Υπάρχει θέμα για την κυβέρνηση και πρέπει να μεταφέρετε στον υπουργό ότι ο τρόπος που νομοθετεί η Βουλή δεν είναι όπως νομίζει ο καθένας. Με δική σας ευθύνη αναδείξατε τις βεβαιωμένες οφειλές. Εμείς δεν το ζητήσαμε, καθώς λέγαμε μόνο για τα ληξιπρόθεσμα. Χάσαμε επικοινωνιακά το θέμα και η ευθύνη είναι δική σας»
Πηγή: protothema.gr