Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 00:47

Ο μικρός Τζέι και ο Γιώργος Σαμαράς βραβεύτηκαν και συγκίνησαν στην τελετή του ΠΣΑΤ

Γράφτηκε από την
Ο μικρός Τζέι και ο Γιώργος Σαμαράς βραβεύτηκαν και συγκίνησαν στην τελετή του ΠΣΑΤ

Ο πιτσιρικάς θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά ήρθε στην Ελλάδα και συνάντησε πάλι το ίνδαλμά του 

 

Ο μικρός θαυμαστής του διεθνή Γιώργου Σαμαρά που πάσχει από σύνδρομο down ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων του ΠΣΑΤ στο ΣΕΦ την Δευτέρα το απόγευμα.   O Τζέι κατάγεται από την Σκωτία και είχε γίνει διάσημος παγκοσμίως ως ο πλέον πιστός φίλαθλος της Εθνικής. Ο Τζέι γεννήθηκε με σύνδρομο Ντάουν, έχει αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα υγείας και σε ηλικία τριών μηνών χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. 

Ο μικρός είναι όμως ο πιο φανατικός οπαδός της σκωτσέζικης Σέλτικ με συχνές εμφανίσεις στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. 

Όταν η Σέλτικ κληρώθηκε στους προκριματικούς γύρους του Champions League ο πατέρας του Μάρτιν Μπίτι τον πήγε για να δει από κοντά γινόταν τα ινδάλματά του. Εκεί γνώρισε τον Έλληνα διεθνή και από τότε τον θαυμάζει ενώ ο Μάρτιν Μπίτι είχε χαρακτηρίσει τον Έλληνα επιθετικό «μέλος της οικογένειας».    

Ο Τζέι και ο Γιώργος Σαμαράς έλαβαν τιμητική διάκριση με το βραβείο "αθλητικής προσφοράς και ήθους". 

Ο Γιώργος Σαμαράς συγκίνησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, αναφέροντας: «Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πω. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί εδώ ο Τζέι. Είναι σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι άνθρωποι που με τις φιλανθρωπίες έκαναν πολλά περισσότερα για παιδιά που είναι άρρωστα και φτωχά. Αυτοί αξίζουν περισσότερα βραβεία. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ είναι ο μικρός. Είχα ένα πρόβλημα οικογενειακό και ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει δύναμη για να το ξεπεράσω είναι αυτός εδώ». 

Πηγή: www.lifo.gr


NEWSLETTER