ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 15:18

Εσπασαν τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στους Αμπελόκηπους

Εσπασαν τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στους Αμπελόκηπους

Στόχος αγνώστων έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Οι δράστες πέταξαν τούβλα στις τζαμαρίες των δύο χώρων, με αποτέλεσμα η πρώτη να καταστραφεί και η δεύτερη να καταρρεύσει πλήρως.
Παράλληλα, με τη χρήση σπρέι προκάλεσαν φθορές και στα σήματα στις πινακίδες των κομμάτων.
Στη σελίδα της στο facebook η O.M.Αμπελοκήπων «ανέβασε» την παρακάτω ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά την επίθεση, στην οποία αναφέρει ότι «τα ξημερώματα, 4 μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, «άγνωστοι» επιτέθηκαν και σπάσανε τα γραφεία της Ο.Μ. Αμπελοκήπων στη Λαμίας 17. Τα γραφεία μας που λειτουργούν εδώ και 3 μήνες περίπου έχουν ήδη γίνει πόλος έλξης και κέντρο αγώνων για τη γειτονιά, για κάθε φτωχό εργαζόμενο και άνεργο. Αυτό το γεγονός, μαζί με την επιτυχημένη προεκλογική καμπάνια της οργάνωσης μας και του ΣΥΡΙΖΑ γενικά, φαίνεται ότι ενόχλησαν κάποιους που αποφάσισαν με αυτό το θρασύδειλο τρόπο να «ασκήσουν κριτική» στο κόμμα μας». Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι «το τελευταίο διάστημα πολλά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δεχτεί ανάλογες επιθέσεις».
Πηγή: ethnos.gr