Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 10:15

Αποχώρησε ο Λαφαζάνης από την εκπομπή της Κοσιώνη

Γράφτηκε από την
Αποχώρησε ο Λαφαζάνης από την εκπομπή της Κοσιώνη

“Με πολύ προσβλητικές εκφράσεις προς το πρόσωπο μου”, είπε η δημοσιογράφος 

 

Μια κενή θέση υπήρχε στο πάνελ της προεκλογικής εκπομπής της Σίας Κοσιώνη χθες το βράδυ, καθώς αποχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης λίγο πριν η εκπομπή βγεί στον αέρα.   

Το τί συνέβη το περιέγραψε η ίδια η δημοσιογράφος στον αέρα λέγοντας: «Ήταν προγραμματισμένο να είναι μαζί μας και ο κ. Λαφαζάνης ο οποίος είναι υποψήφιος στην Β” Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνέβη κάτι περίεργο με τον κ. Λαφαζάνη. 

Ήρθε, έφτασε ως το στούντιο, μου ζήτησε να τον προστατεύσω απέναντι σε ένα εχθρικό όπως το χαρακτήρισε πάνελ αλλά και από εμένα την ίδια, μια εχθρική προφανώς δημοσιογράφο. 

Μου είπε ότι μεροληπτώ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το γνωρίζει και διάφορες άλλες πολύ προσβλητικές εκφράσεις προς το πρόσωπό μου». 

Και συνέχισε: «Του είπα ότι θα τηρήσω την τάξη σε αυτή τη συζήτηση, του διασφάλισα ότι θα γίνει μια ομαλή συζήτηση έτσι όπως πρέπει και όπως πάντα κάνουμε στον ΣΚΑΪ, το αμφισβήτησε εντόνως και στη συνέχεια -και είχα και μάρτυρες σε αυτό το περιστατικό- τον ρώτησα γιατί ήρθε εάν πιστεύει ότι είμαστε όπως μας χαρακτηρίζει και μου ανακοίνωσε ότι φεύγει. Κατόπιν τούτου δεν μπορούσα να κρατήσω δια της βίας τον κ. Λαφαζάνη». 

Η κ. Κοσιώνη τέλος ότι θα συνεχίσει την εκπομπή χωρίς εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ «με όλο το σεβασμό στις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 

Πηγή: www.lifo.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER