Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 16:31

Καμμένος: Προτείναμε πρόσωπο εκτός πολιτικής - Θα στηρίξουμε όποιον προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αποκάλυψε το όνομα που θα προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της ΚΟ.


Ξεκίνησε στις 16:00 η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, στη διάρκεια της οποίας θα τεθεί το θέμα του ονόματος του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της συνεδρίασης υπάλληλοι της ΚΟ του κόμματος μάζεψαν τα κινητά τηλέφωνα των βουλευτών και τα μετέφεραν σε άλλη αίθουσα από αυτή που πραγματοποιείται η συζήτηση.
«Οι ΑΝΕΛ προτείνουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο που δεν βρίσκεται στην ενεργό πολιτική και έχει πάρει επίσημα θέση κατά του Μνημονίου, όμως στο όνομα της εθνικής ενότητας θα στηρίξουμε όποιον προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε στην διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος, ο οποίος όμως δεν αποκάλυψε το όνομα του υποψηφίου που έχει επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας.
Πριν την έναρξη της ΚΟ των ΑΝΕΛ συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις επί των οποίων θα γίνει συζήτηση.
Πηγή: protothema.gr