Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 23:52

Πρόεδρος Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου: ανεγκέφαλος και ανέντιμος ο Τσίπρας

Γράφτηκε από την
Πρόεδρος Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου: ανεγκέφαλος και ανέντιμος ο Τσίπρας

Για ανεντιμότητα, υφαρπαγή ψήφων και παιχνίδια εντυπώσεων κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κων. Λουράντος, Η δριμύτατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έρχεται έπειτα από την δημοσιοποίηση της ελληνικής πρότασης προς τους θεσμούς. στην οποία περιλαμβάνεται η διάθεση όσων φαρμάκων δεν απαιτούν συνταγή γιατρού σε καταστήματα λιανικής.   

 

Ο Κ. Λουράντος προαναγγέλει αντιδράσεις και κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών ενώ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό "ανεγκέφαλο". «'Οποιος καταχράται την εμπιστοσύνη μας, δημιουργώντας προσδοκίες και παίζοντας παιχνίδια εντυπώσεων, θα είναι απέναντί μας με όλη την σημασία της λέξης. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να ξεφτιλίζει θεσμούς, να αμαυρώνει υπολήψεις και να υποθηκεύει αξιοπρέπειες υπέρ καθαρά προσωπικών και άλλων συμφερόντων και φιλοδοξιών, ξεχνά ότι ο κατατρεγμένος δεν έχει να χάσει τίποτα και θα αντιδράσει βίαια." αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κος Λουράντος ο οποίος επισημαίνει ότι όποιος δεν έμαθε από τα λάθη των άλλων και κάνει τα ίδια είναι ανεγκέφαλος. "Όσοι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους και θεωρούν ότι αυτές υπάρχουν μόνο για να δίνονται, είναι βαθιά νυχτωμένοι και σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για την απάτη τους..." αναφέρει η ανακοίνωση η οποία κάνει λόγο για θέμα αξιοπρέπειας ολόκληρης της σημερινής Κυβέρνησης.   

"Οταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ μιλά για «υφαρπαγή» της υπογραφής του ΟΟΣΑ από την προηγούμενη κυβέρνηση και μετά από λίγες μέρες έρχεται να την προτείνει για εφαρμογή, υπάρχει θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ όχι μόνο του ίδιου, αλλά και ολόκληρης της σημερινής Κυβέρνησης.... 

Το φάρμακο δεν προσφέρεται για κερδοσκοπία και συναλλαγές. Δεν προσφέρεται για ικανοποίηση οικονομικών αιτημάτων αυτών, που σήμερα επιθυμούν την μετατροπή του σε καταναλωτικό αγαθό ώστε να κερδοσκοπίσουν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Και όπως επέμενε στις τότε προεκλογικές του δηλώσεις και προγράμματα στην Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί η αγορά να ρυθμίζει την λειτουργία του και την διάθεση του φαρμάκου. 

Όμως άλλα έλεγε τότε και άλλα λέει σήμερα.... Είναι όπως φαίνεται πολύ δύσκολο να είναι κανείς έντιμος!" αναφέρει η ανακοίνωση. 

Πηγή: www.lifo.gr


NEWSLETTER