Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 11:36

Συγκέντρωση στις 20:00 του ΚΚΕ στο Σύνταγμα κατά της νέας συμφωνίας και υπέρ της ρήξης

Γράφτηκε από την
Συγκέντρωση στις 20:00 του ΚΚΕ στο Σύνταγμα κατά της νέας συμφωνίας και υπέρ της ρήξης

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο απευθύνει σήμερα το ΚΚΕ στο Σύνταγμα κατά της νέας συμφωνίας και υπέρ της ρήξης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ στις 20:00 θα μιλήσει ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

«Αρκετά πληρώσαμε τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβερνήσεων- δανειστών. Όχι στη νέα συμφωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωσή της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ που διοργανώνει το συλλαλητήριο και προστίθεται: «Ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους».

Στην ανακοίνωσή της Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ αναφέρει:

Με σύνθημα «Όχι στη νέα συμφωνία. Αρκετά πληρώσαμε τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβερνήσεων - δανειστών. Ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους», η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα θα μεταδοθεί ζωντανά από το πόρταλ «902.gr» και την ΕΡΤ2.

Οι προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΟ Αττικής έχουν οριστεί για τις 7 μ.μ., σε:

Στύλους Ολυμπίου Διός: Νότιος Τομέας, Δημόσια Διοίκηση - ΟΤΑ, Πειραιάς.

Κάνιγγος: Βιομηχανία, Κατασκευές, Μεταφορές, Καλλιτέχνες, Τηλεπικοινωνίες, Χρηματοπιστωτικό, ΜΜΕ, Εμπόριο, Επισιτισμός, Δικηγόροι, ΕΒΕ, Υγεία, Εκπαιδευτικοί.

Ομόνοια: Δυτικός Τομέας, Βόρειος Τομέας, Μεσόγεια, Θριάσιο, Ανατολικά, Α' Αθήνας.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση του ΚΣ της ΚΝΕ στο Σύνταγμα, σήμερα Παρασκευή, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών, θα ξεκινήσει στις 18.30, προκειμένου οι συμμετέχοντες σε αυτήν να πάρουν μέρος και στο συλλαλητήριο της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

enikos.gr


NEWSLETTER