Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 21:47

Φωτογραφίες από το γάμο του γιού του Προκόπη Παυλόπουλου παρουσία του Κ. Καραμανλή στην Καλαμάτα

 

Στην Καλαμάτα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι Κώστας και Νατάσα Καραμανλή, προκειμένου να παραστεί στο γάμο του Βασίλη Παυλόπουλου, γιου του πρώην υπουργού, καθηγητή Πρ. Παυλόπουλου. 

 

Ο γάμος του 36χρονου με την αγαπημένη συνάδελφό του Τζίνα Κόφφα τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γραφικό εκκλησάκι της Ευαγγελιστρίας στη Βέργα, από το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, με κουμπάρο τον επίσης δικηγόρο Γιώργο Σπυράκη. 

Ανάμεσα σε αρκετούς επώνυμους -κυρίως από τους χώρους της Δικαιοσύνης και της πολιτικής- παρέστησαν o υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικράτειας Αθ. Ράντος, ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Φορτσάκης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας, ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης Κ. Καραγκούνης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, ο τ. διοικητής της ΔΕΗ Δ. Μανιατάκης, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Ωνασείου Ανδρέας Καραμπίνης, κ.ά.

Οσον αφορά στο ζεύγος Καραμανλή, έκλεψε τις εντυπώσεις, πριν την έλευση της νύφης και του γαμπρού. Ο κ. Καραμανλής ιδιαίτερα χαλαρός, και η σύζυγός του λαμπερή, συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, ενώ κοντά τους βρέθηκαν αρκετά στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας. 

Η δεξίωση του γάμου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Belvedere".

 

Κ.Δ.