Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 18:24

Πάντα κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου

Γράφτηκε από την
Πάντα κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου

 

Του Άρη Δ. Αλεξόπουλου, Δημοσιογράφου, μέλους ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, πολιτευτής Μεσσηνίας

«Οι εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής (05-12-2021) για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης. Η μεγάλη συμμετοχή του Δημοκρατικού λαού στο προσκλητήριο της   5ης Δεκεμβρίου 2021 και η σωστή επιλογή για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, είναι το νέο ξεκίνημα για να έρθουν επικαιροποιημένες ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής οι αξίες της Διακήρυξης του  ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη 1974, για μια δίκαιη κοινωνία, για μια νέα Αλλαγή.

Με αίσθημα ευθύνης και σε αυτές τις εκλογές στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Α. Παπανδρέου για την Ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, ώστε να διασφαλιστεί η ενότητα και να αρχίσει η μεγάλη πορεία της Νέας Αλλαγής.

Η 5η Δεκεμβρίου θα είναι μια ιστορική μέρα και όλοι οι δημοκράτες με τους οποίους βρεθήκαμε μαζί επί σειρά ετών στους αγώνες για μια καλύτερη Ελλάδα, έχουμε χρέος να συμμετέχουμε μαζικά για την ανάδειξη του Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου στην Ηγεσία της Παράταξης, καθότι υπήρξε πάντα συνεπής αγωνιστής στις επάλξεις της Δημοκρατίας και της Προόδου και ουδέποτε συμβιβάστηκε και ούτε υπηρέτησε οικονομικά συμφέροντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER