Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2011 14:32

Απάντηση στον Πρόεδρο του ΤΕΙ από άνεργο πατέρα οικότροφου στην Εστία

Αξιότιμε κύριε Κανάκη


Διάβασα με προσοχή την δημόσια επιστολή σας.
Δεν σας κρύβω ότι αγνοούσα πως ζητήματα και Συνταγματικός κατοχυρωμένα δικαιώματα του εργαζομένου λαού,  που έχουν να κάνουν με το δικαίωμα στην εργασία , την περίθαλψη,  την πρόσβαση όλων στην δημόσια υγεία και την κοινωνική ασφάλιση , και το δικαίωμα σε μια δημόσια και δωρεά παιδεία καθώς και την αναγκαιότητα του αγώνα με σκοπό τα παραπάνω να διαφυλαχτούν, είναι ζητήματα «που η ελληνική κοινωνία έχει δώσει απάντηση επανειλημμένως τα 45 τελευταία χρόνια μέσω τον εθνικών αντιπροσωπευτικών εκλογών» όπως μου αναφέρατε στην επιστολή σας.
Λυπάμαι κ Κανάκη για την πολιτική εμπάθεια σας. Διερωτώμαι όμως, για ποιον τελικά απολογείστε;

Στην ίδια όμως επιστολή σας αναφέρεστε και προσωπικά σε εμένα. Αντιγράφω  κατά λέξη: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνιά του άνεργου πατέρα Λουλουδακη ,αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω την παράλειψη του για δεύτερη συνεχή χρονιά να προσκομίσει στο ΤΕΙ αντίγραφο του εκκαθαριστικού της Εφορίας του, προκειμένου να στοιχειοθετήσει το ελάχιστο όπως ισχυρίζεται οικογενειακό του εισόδημα.»

Κύριε πρόεδρε το ΤΕΙ Καλαμάτας.
Εδώ δυο τινά συμβαίνουν.
Είτε αγνοείτε τη συμβαίνει στο ίδρυμα «σας» είτε επιλέξατε συνειδητά να πείτε ψέματα με σκοπό να θίξετε την αξιοπρέπεια  την τιμή και την ανθρώπινη υπόσταση μου.
Διαλέξτε τι από τα δυο εξυπηρετεί το προσωπικό σας ήθος ως δημοσίου δασκάλου.

Την πρώτη χρονιά ο γιος μου κατέθεσε όλα τα έγραφα που απαιτούνταν ώστε να γίνει δεκτός στην φοιτητική Εστία.
Και έγινε Δεκτός.
Διότι και το εκκαθαριστικό της μητέρας του και το δικό μου λόγο της ανεργίας ήταν και είναι μηδενικά και όχι με ελάχιστο εισόδημα όπως εσείς αναφέρετε.
Όσο αφορά για την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά  το εκκαθαριστικό μου εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από την Τρίτη 22 Ιουνίου 2011 και ώρα 2:13 μμ,  απευθείας στο mail της Εστίας, όπως ζητήθηκε από την κυρία Παλαιολόγου.
Τα παραπάνω αποδεικτικά έχουν κατατεθεί σε δικηγόρο καθώς επιφυλάσσομαι  νομικά  για την δημόσια προσβολή μου από εσάς κ Κανάκη, αποτέλεσμα  είτε της άγνοιας σας είτε του ψέματος σας.

Ευελπιστώ σε μια ακαδημαϊκή δημόσια συγγνώμη σας.

Κωνσταντίνος Λουλουδάκης