Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 19:44

ΗΠΑ: Νέο μακελειό με έξι νεκρούς σε δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ (βίντεο)

ΗΠΑ: Νέο μακελειό με έξι νεκρούς σε δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ (βίντεο)

Άλλο ένα μακελειό σε σχολείο συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Κόβει την ανάσα το βίντεο με πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Νάσβιλ στις ΗΠΑ, στο οποίο φαίνεται ένα άτομο να ανοίγει πυρ σε δημοτικό χριστιανικό σχολείο, σκοτώνοντας έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους τρία παιδιά. Ο δράστης ήταν 28χρονη γυναίκα που είχε φοιτήσει στο συγκεκριμένο σχολείο και άφησε μανιφέστο.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα απεικονίζεται ένα αυτοκίνητο το οποίο, εντοπίζεται από την κάμερα ασφαλείας του σχολείου να μπαίνει στο πάρκινγκ του συγκροτήματος.

Η ώρα δείχνει 10.13 το πρωί και η κάμερα δείχνει να θρυματίζονται οι τζαμαρίες των εξωτερικών θυρών. Μία γυναίκα διακρίνεται να μπαίνει μέσα από τα σπασμένα τζάμια στο εσωτερικό του σχολείου. Φοράει ρούχα παραλλαγής και κρατάει ένα όπλο. Με ανατριχιαστική ψυχραιμία, ανοίγει πόρτες και σκορπάει το θάνατο.

Η γυναίκα που είχε στην κατοχή της δύο τουφέκια εφόδου και ένα όπλο, σκοτώθηκε από αστυνομικούς που έφθασαν αμέσως. Η γυναίκα δήλωνε διεμφυλική και ονομαζόταν Όντρεϊ Χέιλ.

«Έχουμε θύματα τρεις ενήλικες και τρία παιδιά που έχουν ταυτοποιηθεί και οι οικογένειες της έχουν ενημερωθεί.Προς το παρόν δε θα σας πω ηλικίες γιατί δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου όταν τα είδα να μεταφέρονται από τα κτίριο», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Νάσβιλ, Τζον Ντρέικ.

Τα παιδιά που δέχθηκαν την αδικαιολόγητη μανία της γυναίκας-δολοφόνου, ήταν μόλις 9 ετών και μεταξύ των ενηλίκων θυμάτων ήταν και η διευθύντρια του σχολείου.

Τα παιδιά που σώθηκαν σχημάτισαν αλυσίδα κρατώντας το ένα το χέρι του άλλου για να βγουν από το σχολείο, ενώ ράγισαν καρδιές από τις αγκαλιές που τους έκαναν οι γονείς τους, όταν τα παρέλαβαν με το σχολικό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, δεν έκρυψε την αναστάτωσή του για το «άρρωστο» έγκλημα και διέταξε να κυματίζει μεσίστια η σημαία των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο και σε όλα τα ομοσπονδιακά κτίρια ως τη δύση του ήλιου.

Πηγή: www.megatv.com