Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 13:12

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “La Nonna” από την ομάδα “Fraction” στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “La Nonna” από την ομάδα “Fraction” στην Καλαμάτα

 

Την παράσταση “La Nonna” παρουσιάζει από 1 μέχρι 10 Νοεμβρίου στις 9.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας η Θεατρική Ομάδα “Fraction”,  η οποία επανέρχεται με την μεγαλύτερη επιτυχία του Αργεντίνου συγγραφέα Ρομπέρτο Κόσα στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης, ύστερα από την παράσταση "Επείγοντα περιστατικά" που ανέβασε με επιτυχία το 2017.

Δύο τυχεροί επισκέπτες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση* για την παράσταση.
Ο διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

Η ιστορία μιας οικογένειας που γίνεται έρμαιο της βουλιμικής γιαγιάς, σύμβολο της αδηφάγας εξουσίας, θα μπορούσε ίσως να είναι η ιστορία μια ολόκληρης κοινωνίας σε ηθική κατάπτωση. Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τις αδυναμίες τους, υποκύπτουν σε πάθη προκειμένου να επιβιώσουν και οδηγούνται σε πράξεις για τις οποίες θα δεχτούν τις συνέπειες. Στην παράσταση το χιούμορ και την ειρωνεία διαδέχονται η απόγνωση και το δράμα. Η σουρεάλ μαύρη κωμωδία φέρνει επί σκηνής ήρωες με προσωπικότητες που όλοι μας έχουμε συναντήσει αλλά αναδεικνύει τη φοβερή εξέλιξή τους σε συνθήκες κρίσης, σε απόλυτα υποχείρια της «γιαγιάς – εξουσίας» που καταβροχθίζει τα πάντα και εντέλει τους πάντες. Μέχρι πού θα φτάσουν για να γλιτώσουν από τη βουλιμική μανία της; Τι θα κάνουν προκειμένου να επιβιώσουν;

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης. Σκηνικά: Δημήτρης Μπιτσώνης και Βασίλης Μπιτσώνης. Σκηνογραφία: Εύη Μπούνα. Ηχος – Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης – Γιάννης Γιάνναρος. Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης. Graphic Design: dk design / graphics + media. Φωτογραφική Επιμέλεια: Κώστας Κορομηλάς. Μακιγιάζ: Δήμητρα Φιλοσόφου.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Μαρία Παπαδοπούλου, Μαρία Θεοδωρακάκου, Βασίλης Μπιτσώνης, Σπύρος Ρουμελιώτης, Εύη Μπούνα, Κώστας Κουτσουμπός, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 10 ευρώ για ενήλικες και 8 για εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων και ανέργων (με την προσκόμιση στον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών και της κάρτας ανεργίας).


NEWSLETTER