Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (12/9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (12/9)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός
Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, όπου τίποτε πλέον δεν είναι όπως πριν και το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Παράλληλα, ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος
Με τον Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου, θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι
Ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή ή προσωπική υπόθεση σου, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να αντιμετωπίσεις το «κακό» θα πρέπει να καταφύγεις σε ριζικές λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος
Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με ένα τέλος και μια νέα αρχή να δίνουν το παρόν! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα είτε για… θεωρίες συνωμοσίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων
Ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο. Από την άλλη, η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να συμβεί και κάτι καταλυτικό στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, ίσως όμως μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις και «προσωπικά δεδομένα» κάποιων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός
Ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης
Ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ζήτημα και από την στιγμή που κάθε προσπάθεια σου πέφτει σε τοίχο, καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις μια τελειωτική απόφαση γύρω από ένα προσωπικό σου ζήτημα και να κλείσεις έναν κύκλο δράσεων που δεν αποδίδουν. Παράλληλα, αν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε ο Ερμής στον 9ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος
Στα οικονομικά σου τα πράγματα δείχνουν μάλλον «στημένα» κι αν δεν έχεις «άκρες» να σε ενημερώσουν για την «στραβή» μην μπεις καν στον κόπο να αγοράσεις ή να επενδύσεις. Αν πάλι δανειστείς, πρόσεξε μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «σκλαβώνει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Ο Ερμής απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 


NEWSLETTER