Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 15:52

ΕΡΤ: 810.000 ευρώ θα στοιχίσει η νέα εκπομπή της Όλγας Τρέμη (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
ΕΡΤ: 810.000 ευρώ θα στοιχίσει η νέα εκπομπή της Όλγας Τρέμη (Βίντεο)

Η Όλγα Τρέμη επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ με νέα ενημερωτική εκπομπή.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκονται ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης. Η νέα εκπομπή, η οποία θα έχει τίτλο «10» και θα προβάλλεται κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη, θα επιχειρεί μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση.

Η Όλγα Τρέμη θα υποδέχεται καθημερινά στο στούντιο προσκεκλημένους από όλους τους χώρους της δημόσιας σκηνής – πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές και γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών.

Συνολικά, έχουν προγραμματιστεί 195 επεισόδια τα οποία θα κοστίσουν 810.000 ευρώ. Αναλυτικά, οι αμοιβές των δημοσιογράφων φτάνουν μέχρι και τα 257 ευρώ την ημέρα. Παράλληλα, η παραγωγή θα πάρει 97.128 ευρώ για τις 19 εκπομπές του 2019, ενώ και η ΕΡΤ θα χρειαστεί ως κόστος άλλα 9.414 ευρώ. Για το 2020 και τις επιπλέον 176 εκπομπές, η παραγωγή θα πληρωθεί 617.000 ευρώ, ενώ η ΕΡΤ θα συνεισφέρει 87.200 ευρώ. Τέλος, τα σκηνικά της εκπομπής, σύμφωνα με τη Διαύγεια, θα κοστίσουν πάνω από 32 χιλιάδες ευρώ. Τα νούμερα είναι χωρίς να έχει υπολογιστεί ο ΦΠΑ.

Εξηγήσεις από την Διοίκηση της ΕΡΤ και τον Στέλιο Πέτσα ζητά ο Μάριος Κάτσης. «Ρωτάμε λοιπόν ευθέως την ακομμάτιστη διοίκηση και τον Πρόεδρο της κ. @konzoulas και τον Κυβ. Εκπρόσωπο κ. @SteliosPetsas, πόσο κόστιζε αντίστοιχα, το κάθε επεισόδιο των περσινών Μεικτών Παραγωγών Ενημερωτικών Εκπομπών @EpomeniMeraERT και @DefteriMatiaERT; Αναμένουμε απάντηση» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ethnos


NEWSLETTER