Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 17:30

Βιασμός 11χρονης: Αποκάλυψη για τον φερόμενο ως δράστη (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Το ethnos.gr εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη του βιασμού της 11χρονης - Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς βλέπει πως είναι θέμα ωρών η αποκάλυψη της ταυτότητας του.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η περίπτωση της αθλήτριας της ιστιοπλοΐας που βιάστηκε από τον προπονητή της πριν από περίπου 10 χρόνια όταν ήταν 11 ετών. Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς βλέπει πως είναι θέμα ωρών η αποκάλυψη της ταυτότητας του, ενώ δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί με τις αρχές εφόσον κληθεί για να διατυπώσει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Μάλιστα τις επόμενες ώρες πιθανότατα να εκδώσει κάποια δήλωση ο ίδιος ή μέσω του νομικού του εκπροσώπου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αποκαλύψεις της 11χρονης προκάλεσαν πραγματικό σεισμό στη μικρή και ήσυχη κοινωνία που δραστηριοποιούνταν ο Ναυτικός Ομιλος. Αυτός ήταν και ο λόγος που το θέμα δεν πήρε έκταση και δημοσιότητα τότε, καθώς οι γονείς της αθλήτριας δε μπορούσαν να διαχειριστούν το θέμα και υπό το φόβο να στιγματιστούν ή να αναγκαστούν να μετακομίσουν από τον τόπο τους επέλεξαν το δρόμο της σιωπής για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε η αθλήτρια στους γονείς της, μετά από τρία χρόνια από το συμβάν παραιτήθηκε ο προπονητής ο οποίος εκείνο το διάστημα ήταν και πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου και βρίσκονταν πολύ κοντά σε μία φουρνιά νέων και ταλαντούχων παιδιών που έφερναν μεγάλες επιτυχίες προκαλώντας θαυμασμό στο πανελλήνιο. Μετά το συμβάν όμως ακολούθησαν διαδοχικές παραιτήσεις και άλλων μελών της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου και το πιθανότερο είναι πως συνδέονται με τις αποκαλύψεις της τότε 11χρονης και το γεγονός πως ο προπονητής της και πρόεδρος εξαφανίστηκε από την περιοχή ενισχύει την εκτίμηση πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους.

Ουσιαστικά ο Ναυτικός Όμιλος που ήταν το καμάρι της βορειοανατολικής Αττικής διαλύθηκε και έπεσε σε μαρασμό και όπως φαίνεται η πραγματική αιτία των εξελίξεων ήταν οι αποκαλύψεις της 11χρονης για τα όσα φέρεται να βίωσε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Πηγή: ethnos.gr