Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 10:11

Δήμος Πύργου: Οι πολίτες επιλέγουν φωτογραφίες που θα «ντύσουν» τα απορριμματοφόρα (φωτο)

Γράφτηκε από την

Τη βοήθεια και τη συμβολή των δημοτών ζητά ο δήμος Πύργου και συγκεκριμένα η υπηρεσία Καθαριότητας ώστε να διαφημίσει με κάθε τρόπο τις ομορφιές της περιοχής.

Από χθες και για 10 ημέρες το κοινό μπορεί να ψηφίζει την αγαπημένη του φωτογραφία (από τις συνολικά 17) στη σελίδα του Δήμου Πύργου στο facebook “Δήμος Πύργου / Municipality Of Pyrgos”.

Οι έξι φωτογραφίες που θα κερδίσουν την προτίμηση του κοινού -και θα ανακοινωθούν μετά το πέρας του άτυπου αυτού διαγωνισμού- θα αποτυπωθούν στις πλευρές τριών απορριμματοφόρων.

“Είναι ένας πρωτότυπος τρόπος όχι μόνο να αναδείξουμε τα υπέροχα τοπία της περιοχής μας αλλά και να συμβάλλουμε όλοι μαζί, Δήμος και πολίτες, να διατηρούμε αυτή την εικόνα που θα βλέπουμε. Έναν Δήμο καθαρό, τόσο με την βοήθεια του τομέα καθαριότητας, όσο και με τη συμβολή όλων των πολιτών που θα ευαισθητοποιηθούν και θα λειτουργούν υπεύθυνα και με αγάπη προς το περιβάλλον, τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας”, σημειώνει ο αντιδήμαρχος συντονισμού και καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης.

Οι πολίτες μπορούν να στείλουν τον αριθμό της φωτογραφίας που προτιμούν στα σχόλια κάτω ακριβώς από την ανάρτηση.