Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 22:04

Μακρυνίτσα: Αγρια δολοφονία - Νεκρά δύο αδέλφια

Γράφτηκε από την

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι και μαχαίρωσε τα δύο αδέλφια.

Τραγωδία γράφτηκε στη Μακρυνίτσα του Βόλου, όπου ένας άνδρας εισέβαλε σε σπίτι γυναίκας και σκότωσε την ίδια και τον αδελφό της. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο δράστης της διπλής δολοφονίας ήταν πρώην φίλος της γυναίκας στην οποία κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές.

Το διπλό φονικό έγινε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Δευτέρας 5 Απριλίου, όταν ο άνδρας -κάτω από άγνωστες συνθήκες- εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας και τη μαχαίρωσε όπως και τον αδελφό της. Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως μετέδωσε το magnesianews οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, που ήταν πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ απλώς διαπίστωσαν ότι ήταν και οι δύο νεκροί. Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και αναζητείται από την Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονες.

Πηγή: ethnos.gr