Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 10:04

Πρύτανης ΑΠΘ για κορονοπάρτι: Αφαντη η Αστυνομία παρότι ενημερώνεται (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Πρύτανης ΑΠΘ για κορονοπάρτι: Αφαντη η Αστυνομία παρότι ενημερώνεται (βίντεο)

Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στο χώρο και δήλωσε πως το μόνο που μπορούν να κάνουν οι πρυτανικές αρχές είναι να βάλουν εμπόδια σε όσα σημεία μπορούν.

Ευθύνες στην Αστυνομία επιρρίπτει ο πρύτανης του ΑΠΘ για τα κορονοπάρτι που διοργανώνονται τακτικά μέσα στο κάμπους του ΑΠΘ. Η αστυνομία ενημερώνεται για τα κορονοπάρτι στο ΑΠΘ αλλά δεν εμφανίζεται, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρύτανης του Πανεπστημίου Νίκος Παπαϊωάννου μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε κάθε φορά, τις τελευταίες εβδομάδες που γίνονται τα πάρτι η αστυνομία ενημερώνεται αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτι, καθώς η ιδιωτική εταιρία φύλαξης παρατηρεί κινητικότητα στους χώρους από τις 18.00 και μετά. Εξήγησε ότι αρχικά είναι λίγα άτομα αλλά μετά τις 23.00 το βράδυ συρρέουν εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την πόλη.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στο χώρο και δήλωσε πως το μόνο που μπορούν να κάνουν οι πρυτανικές αρχές είναι να βάλουν εμπόδια σε όσα σημεία μπορούν, για να μην περνούν τα αυτοκίνητα.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι σε κάποιες περιπτώσεις νεαροί σπάνε τα εμπόδια και μπαίνουν με τα αυτοκίνητα στο χώρο, ενώ ανέφερε ότι σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δοθεί στην αστυνομία τα στοιχεία των αυτοκίνητων. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, σε μια περίπτωση οπού μάλιστα επρόκειτο για φορτηγό γεμάτο ποτά, οι υπεύθυνοι εντοπίστηκαν.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER