Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 10:44

Βιασμός στα Πετράλωνα – Νέα μαρτυρία: «Η καθαρίστρια ήταν τόσο ξυλοκοπημένη που δεν την αναγνώρισα»

Γράφτηκε από την

Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας για το ειδεχθές περιστατικό


Εφιαλτικές στιγμές έζησε η 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα, το περασμένο Σάββατο, όταν τη στιγμή που καθάριζε μια πολυκατοικία, άγνωστος την άρπαξε, την οδήγησε στο διαμέρισμά του και τη βίασε και την κακοποίησε επί ώρες.

Μιλώντας στο MEGA, ένοικος της πολυκατοικίας, ανέφερε πως η ίδια κατάλαβε τι συμβαίνει γύρω στις 4 με 5 το απόγευμα, όταν το θύμα πέταξε τη σκάλα στον ακάλυπτο και φώναξε βοήθεια. Η 50χρονη καθαρίστρια καθάριζε μόνη της την πολυκατοικία.

«Ερχόταν πολλά χρόνια η γυναίκα και καθάριζε. Δεν προκαλούσε. Έτσι όπως έγινε το Σάββατο δεν την αναγνώριζα» υπογράμμισε. «Ήταν πολύ ξυλοκοπημένη. Και η Αστυνομία άργησε 30 λεπτά» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η ένοικος, ο δράστης έφυγε μέσα στην αναμπουμπούλα. Πάντως, ο δράστης φαίνεται ότι είχε τσακωμούς και διαφωνίες με τη μητέρα του κατά την παραμονή τους στην πολυκατοικία. «Η μητέρα του μας είχε πει ότι καθάριζε σκάλες, σπίτια, ότι σιδερώνει ρούχα. Βέβαια δεν ξέρω αν είπε αλήθεια. Γιατί είπε ότι ο γιός της είχε κλέψει, ενώ αυτός είχε βιάσει».

«Γλίτωσα από τύχη»
Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο OPEN τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η 50χρονη σημείωσε πως γλίτωσε από τύχη από τα χέρια του βιαστή: «Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω (…). Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες. Πέντε με οκτώ. Θέλω να το ξεχάσω. Είμαι ήδη με ψυχολόγους. Όλη την ώρα προσευχόμουν στο θεό. Ήταν θέμα τύχης, είχα βγει στο μπαλκόνι. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να τα ξεχάσω».
Πηγή: ethnos.gr/