Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 11:00

Λύτρας: Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια άτυπη φυλακή (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Λύτρας: Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια άτυπη φυλακή (Βίντεο)

Συγκλονισμένη από το πρόσφατο περιστατικό με το βιτριόλι είναι και η 32χρονη Ιωάννα, η οποία πριν από ένα σχεδόν χρόνο έπεσε και η ίδια θύμα δολοφονικής επίθεσης στην Καλλιθέα.

Σε μια ανάρτησή της στα social media, η 32χρονη κοπέλα – εμφανώς οργισμένη – επισημαίνει το πόσο εύκολο είναι να προμηθευτεί κάποιος από το ίντερνετ επικίνδυνες ουσίες, όπως βιτριόλι. «Ένα χρόνο μετά… δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο… ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες», γράφει η Ιωάννα.

«Αυτό το φαινόμενο μπορεί να πάρει διαστάσεις μιμητισμού. Αν περάσει η πληροφορία ότι αυτός είναι ένας τρόπος να δρα κανείς με υλικά που μπορεί να βρει εύκολα θα γεμίσουμε με τέτοιες καταστάσεις» αναφέρει η Μαρία Καλοφώνου πλαστική χειρουργός της Ιωάννας.

Ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας Απόστολος Λύτρας διαβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένα κίνηση είναι σίγουρη μιμητική. «Στην περίπτωση της Ιωάννας είναι άγνωστο από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι. Εμείς ζητάμε να αποδειχθεί αν αυτός που την προμήθευσε γνώριζε που θα το χρησιμοποιούσε. Δεν έχει καμία σχέση η υπόθεση της Μονής Πετράκη με την Ιωάννα γιατί στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε καθαρά για απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Όπως ανέφερε η γιατρός της Ιωάννας η κοπέλα πρέπει να φοράει συνέχεια προστατευτικά και τη μάσκα, η οποία είναι θεραπευτική.

«Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια άτυπη φυλακή. Είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι εδώ και ένα χρόνο» τόνισε ο κ. Λύτρας.

Δείτε το βίντεο του Mega:


NEWSLETTER