Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 16:14

Επτά τραυματίες από ισχυρή έκρηξη και πυρκαγιά σε σπίτι στα Καλύβια Αττικής

Γράφτηκε από την
Επτά τραυματίες από ισχυρή έκρηξη και πυρκαγιά σε σπίτι στα Καλύβια Αττικής

Επτά τραυματίες, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ηλικίας 9 έως 13 ετών, είναι απολογισμός ισχυρής έκρηξης και πυρκαγιάς σε διπλοκατοικία στα Καλύβια Αττικής.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την Πυροσβεστική, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί, την ώρα που βυτιοφόρο έκανε πλήρωση δεξαμενής με υγραέριο στην διπλοκατοικία.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε αρχικά ο οδηγός του φορτηγού και ο γαμπρός του ιδιοκτήτη του σπιτιού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με εγκαύματα και νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι υπόλοιποι πέντε τραυματίες είναι τα τρία παιδιά, η μητέρα τους και η οικιακή βοηθός. Η μητέρα και τα ένα παιδί διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στον Ερυθρό Σταυρό, τα άλλα δύο παιδιά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ η οικιακή βοηθός σε άλλο νοσοκομείο.

Μετά την έκρηξη ξέσπασε πυρκαγιά που πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε και στους δύο ορόφους του σπιτιού. Η φωτιά σβήστηκε μετά από επιχείρηση της πυροσβεστικής με 21 πυροσβέστες και με 7 οχήματα, ενώ για το σοβαρό συμβάν διενεργείται προανάκριση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER