Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 21:36

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας (βίντεο)

Μεγάλη εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με αφορμή την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Όσα κατήγγειλε ο δικηγόρος της.

Μια μεγάλη εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα φέρεται να λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Από την εισαγγελία της πόλης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, όπως μεταφέρει ο ΣΚΑΙ.

Όσα κατήγγειλε ο δικηγόρος της
Το πρωί της Κυριακής, ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας έκανε λόγο για μεγάλο κύκλωμα που κρύβεται πίσω από την υπόθεση του βιασμού, και όχι, όπως είπε, για "κυκλωματάκι", τονίζοντας ότι θα πρέπει να εξαρθρωθεί.

Η δικογραφία της υπόθεσης είναι ανοιχτή και οι αρχές ανακρίνουν δυο πρόσωπα που εμπλέκονται, ενώ ο δικηγόρος της 24χρονης διευκρίνισε πως τα ονόματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δεν αναφέρονται καν μέσα στη δικογραφία.

"Το περιστατικό έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης όπου είχε διοργανωθεί ένα πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν άνθρωποι που ήταν ένοικοι του ξενοδοχείου οι οποίοι δεν είναι κάτοικοι της πόλης μας, της Θεσσαλονίκης. Οργανώθηκε από κάποιους άλλους και αυτοί που το οργάνωσαν είναι γνωστοί. Μια ζητάνε συγγνώμη και είναι έντιμο να ζητάνε συγγνώμη για ένα λάθος και την άλλη αλλάζουν και λένε για παράδειγμα ότι τους έκλεψαν το κινητό. Δεν θα τα σχολιάσω αυτά", δήλωσε ο κ. Ζιώγας.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER