Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 14:05

Νέα δωρεάν τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών από τον ΔΕΔΔΗΕ

Γράφτηκε από την

 

Τη νέα δωρεάν τηλεφωνική γραμμή από κινητό και σταθερό 8004004000 έθεσε σε λειτουργία ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ο νέος αριθμός είναι πανελλαδική εμβέλειας και λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, τόσο για την αναγγελία βλαβών όσο και για τα υπόλοιπα θέματα εξυπηρέτησης των πολιτών. Επίσης, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα μέσα από το deddie.gr να διεκπεραιώσουν ένα πολύ μεγάλο εύρος αιτημάτων τους, για παράδειγμα από αίτηση για έλεγχο μετρητή, μέχρι νέα σύνδεση και αίτημα χορήγησης νυχτερινού μετρητή.

Για τη διευκόλυνσή τους οι καταναλωτές μπορούν να ολοκληρώσουν ταχύτερα τα αιτήματά τους με την καθοδήγηση του ψηφιακού βοηθού (chat bot), Κύρου.

Επιπλέον, για αναγγελία βλάβης, πέρα από τη σχετική εφαρμογή στο site, οι πολίτες μπορούν να κατεβάσουν το mobile app του ΔΕΔΔΗΕ (για iOS και Android) και να καταχωρήσουν τη βλάβη τους από το κινητό τους τηλέφωνο, μέσα σε λίγα λεπτά.

Στη σχετική αναγγελία του ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνεται τέλος ότι “η πλήρης ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών αποτελεί πάγια δέσμευση του ΔΕΔΔΗΕ, με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας των πολιτών και την απλοποίηση όλων των διαδικασιών για την ταχύτερη ικανοποίηση των αιτημάτων τους”.