Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 18:18

Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Η οργή γονιών Ζακ και Μάγδας Φύσσα για την απόφαση (βίντεο)

Την έντονη αποδοκιμασία της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, αλλά και της μητέρας του Παύλου Φύσσα, Μάγδας προκάλεσε η απόφαση του δικαστηρίου για την δολοφονία του ενώ προκλήθηκε μεγάλη ένταση λόγω της στάσης των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο επέβαλε 10 χρόνια ποινή κάθειρξης σε κοσμηματοπώλη και μεσίτη για το θάνατο του Ζακ ενώ έκρινε αθώους τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν.

Στο άκουσμα της απόφασης όμως το κοινό δυσαρεστημένο φώναξε «Ντροπή! Αίσχος! Ξεφτίλες» και επικράτησε ένταση με τη γιαγιά το Ζακ Κωστόπουλου να ακούγεται να λέει ότι «Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, δεν υπάρχει δικαιοσύνη». Αμέσως το προεδρείο ζήτησε από τον κόσμο να περάσει έξω αλλιώς θα υπάρξουν συλλήψεις για διατάραξη. Μάλιστα οι δυνάμεις τις αστυνομίας έσπρωξαν στο διάδρομο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, τη δικηγόρο της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρούσου, αλλά και την Μάγδα Φύσσα.

Η μητέρα του Παύλου κατήγγειλε επίσης τραμπουκισμό από τον πρόεδρο του σωματείου των ειδικών φρουρών Στράτο Μαυροειδάκο. «Κοντέψανε να μας σκοτώσουν μέσα», σημείωσε η Μάγδα Φύσσα μόλις βγήκε έξω από το δικαστήριο, ενώ μετά πρόσθεσε αναφερόμενη στους αστυνομικούς: «Πόσο ξεφτίλες. Ντροπή σας. Από φονιάδες μέχρι ξεφτιλισμένοι. Πόσο ξεφτίλες γίνεστε για 600 ευρώ ρε».

Έξω από δικαστήριο, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος και ξέσπασε, φωνάζοντας συνθήματα για τον Ζακ και τον Παύλο Φύσσα.

Πηγή: tvxs.gr