Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 12:15

Ρόδος: 16χρονος πέθανε μετά από υψηλό πυρετό

Γράφτηκε από την
Ρόδος: 16χρονος πέθανε μετά από υψηλό πυρετό

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Ρόδος για τον θάνατο ενός 16χρονου αγοριού που είχε διακομιστεί από το νησί στην Αθήνα και πέθανε από υψηλό πυρετό. «Καλό σου ταξίδι άγγελε μου» αναφέρει ο πατέρας του τονίζοντας «θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα».

Ο 16χρονος, σύμφωνα με τη Ροδιακή εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου έχοντας υψηλό πυρετό και οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του τη Δευτέρα (23/5) το βράδυ κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Αθήνα.

Το ανήλικο αγόρι διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 16χρονου αναμένεται να προσδιοριστούν επίσημα μετά από την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων, μέσα στις επόμενες ώρες.

Η οικογένεια του αγοριού ανακοίνωσε πως η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 27/5 στις 17:00 στον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού Απόλλωνων.

Ραγίζει καρδιές του μήνυμα του πατέρα του

Το μήνυμα του πατέρα που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο διαδίκτυο, ραγίζει καρδιές.

«Καλό σου ταξίδι άγγελε μου θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα» γράφει.


NEWSLETTER