Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 11:05

Θεσσαλονίκη: Αφού της έκλεψε 2.475 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, πήγε σπίτι της να κλέψει και χρυσαφικά

Γράφτηκε από την
Θεσσαλονίκη: Αφού της έκλεψε 2.475 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, πήγε σπίτι της να κλέψει και χρυσαφικά

Σε μία θρασύτατη ληστεία προχώρησες ένας 44χρονος εις βάρος 62χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο δράστης όχι μόνο έκλεψε το ποσό των 2.475 ευρώ και την τραπεζική κάρτα από την τσάντα της γυναίκας, αλλά στη συνέχεια πήγε σπίτι της να της αποσπάσει και χρυσαφικά.

Η ανυποψίαστη γυναίκα, όπως φαίνεται γνώριζε τον 44χρονο δράστη. Όλα συνέβησαν προ ολίγων ημερών, όταν ο άνδρας βρισκόταν με το θύμα της ληστείας.

Εκμεταλλευόμενος την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας, ο δράστης αφαίρεσε από τη τσάντα της ανυποψίαστης 62χρονης το πορτοφόλι της, που περιείχε 2.475 ευρώ σε μετρητά και τρεις τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκανε ανάληψη 120 ευρώ από μηχάνημα ATM.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 44χρονος ειδοποίησε την 62χρονη ότι δήθεν βρήκε τα χρήματα και τις κάρτες που έχασε η παθούσα στο αυτοκίνητό του. Τότε, όταν πήγε σπίτι της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε χρυσαφικά συνολικής αξίας άνω των 15.000 ευρώ και ένα ρολόι αντίκα μεγάλης αξίας που κατείχε το θύμα.

Η υπόθεση εξιχνειάστηκε έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, ενώ σε βάρος 44χρονου Έλληνα, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα κλοπής.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των κοσμημάτων καθώς και το ρολόι, τα οποία αποδόθηκαν στην 62χρονη.


NEWSLETTER