Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 09:18

Αστρολογία – 28/1/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 28/1/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

Κριός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου κάνει τη ζωή αρκετά πιο εύκολη μέσα από ευνοϊκές συμπτώσεις, ίσως μάλιστα να λειτουργήσει και στην πράξη το «εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει»! Επιπλέον, η σωματική και ψυχική σου ευεξία παίρνουν «τα πάνω» τους. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σε κάνει πιο αποφασιστικό στις έξωθεν διεκδικήσεις σου και το καλό εδώ είναι ότι θα «κατατροπώσεις» όποιον/α πάει να σου σταθεί εμπόδιο ή πράττει το άδικο, με την ευστροφία σου να αποδεικνύεται πολύτιμη και σε κάθε λεκτική αντιπαράθεση. Ισως πάλι να μπεις σε έναν κύκλο εντατικών μαθημάτων.

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς καθιστά τις παρέες και τις φιλίες σου κάτι πολύ περισσότερο από μια «παρηγοριά» αφού μέσα από αυτές θα ζήσεις αρκετές χαρούμενες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και βοήθειες σε ό,τι σε δυσκολεύει. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σου δίνει το κίνητρο και την ώθηση να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» ό,τι σου λείπει ή/και να βγάλεις κάθε «αγκάθι» από τα οικονομικά σου και δεν έχεις παρά να επιδείξεις λίγο μεγαλύτερη τόλμη. Ισως πάλι να καλύψεις τάχιστα ένα οικονομικό πλάνο αλλά σε κάθε περίπτωση τα λεφτά είναι για… ξόδεμα κι όχι για να τα κάνεις «μασούρια»!

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει ευκολίες στην καριέρα σου αλλά και γενικότερα στη ζωή σου, με τους όποιους περιορισμούς του «χθες» να μην ισχύουν, αντίθετα είναι εύκολο να τύχεις της συμπάθειας-στήριξης ενός ισχυρού προσώπου. Επιπλέον, «παίζει» και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου με ρούχα ή αξεσουάρ που αρέσουν πολύ! Παράλληλα ο Αρης στο ζώδιό σου σού δίνει κίνητρο να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα κι έχοντας έναν «αέρα» νίκης μπορείς τόσο να «κατατροπώσεις» τους ανταγωνιστές σου, όσο και να διεκπεραιώσεις ένα έργο «βουνό», μέσα σε λίγο χρόνο, σπάζοντας διάφορα… ρεκόρ!

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς βάζει στα ταξίδια και τις εκδρομές σου ένα θετικό πρόσημο, ίσως όμως η διάθεσή σου να «ανέβει» κι ύστερα από κάτι που θα μάθεις ή σαν αποτέλεσμα μιας αισιοδοξίας που είτε έχει ερείσματα στον πραγματικό κόσμο, είτε όχι, σημασία έχει ότι… υπάρχει και «δουλεύει» υπέρ σου! Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο κι είναι πιθανό «να πιάσεις στα πράσα» κάποιον/α που ήθελε να σου κάνει ζημιά, ίσως όμως να πετύχεις και κάτι παρακάμπτοντας «τυπικά» εμπόδια. Επιπλέον μια δραστική θεραπεία θα σε κάνει εντελώς… περδίκι!

 

Λέων

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, κάθε έγνοια για τα οικονομικά σου πάει… περίπατο κι ακόμη κι αν δεν έχεις εσύ λεφτά, θα έχουν οι άλλοι για σένα! Μπορεί ακόμη να κάνεις μια όμορφη αγορά αλλά και μια επένδυση που θα αποδώσει, ενώ και η σεξουαλική σου ζωή παίρνει κι αυτή «τα πάνω» της. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση θα σε «εξιτάρουν», να θυμάσαι όμως ότι στην πορεία αν «παραγνωριστείς» θα αρχίσουν οι προστριβές. Επιπλέον, μπορεί να πετύχεις πολλά και άμεσα στα πλαίσια της ενασχόλησής σου με τα κοινά.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει τους/τις άλλους/ες πιο πρόθυμους/ες να σε προσεγγίσουν έχοντας… καλό σκοπό κι είναι κρίμα βέβαια να αφήσεις την ευκαιρία σου να πάει χαμένη «διυλίζοντας τον κώνωπα». Ισως πάλι να σου γίνει μια «βολική» πρόταση συνεργασίας ή να καρπωθείς την τύχη-πρόοδο ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να αναλάβεις δράση στον επαγγελματικό-κοινωνικό τομέα, με τα αποτελέσματά της να είναι άμεσα κι αν στην πορεία σου τύχουν και κάποια «στραβόξυλα», δεν έχεις παρά να «πατήσεις πόδι», αφού τελικά θα περάσει το δικό σου.

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς οι συνθήκες στα εργασιακά σου τείνουν να γίνουν πολύ πιο βολικές κι αν δεν ξεκουραστείς με μια άδεια, θα είναι σαν να την έχεις πάρει, αφού κάποιος/α θα προθυμοποιηθεί να σε καλύψει στα δύσκολα. Μπορεί ακόμη να χαρείς τη συντροφιά ενός pet. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή για να πετύχεις κάτι άμεσα ή μια «καίρια» νομική παρέμβαση, που «θα κόψει το βήχα» σε αντιδίκους. Μπορεί ωστόσο να «καταβροχθίσεις» και γνώσεις.

 

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς αναμένονται περισσότερες όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ σίγουρα θα «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια γιορτή. Επιπλέον, η πρόοδος ενός αγαπημένου σου προσώπου θα σε κάνει να… καμαρώνεις! Παράλληλα, με τον Αρη στους Διδύμους μια έμπνευσή σου ή ένα ρίσκο που θα πάρεις, μπορούν να αποδώσουν άμεσα γι’ αυτό… μην το σκέφτεσαι πολύ και μπες στη διεκδίκηση! Ισως πάλι να κερδίσεις από μια «πατέντα» αλλά σε κάθε περίπτωση μην αποπειραθείς καν να αποταμιεύσεις, αφού σε αυτή τη φάση χρήμα που «λιμνάζει»… δε λέει!

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς συνηγορεί στο να περάσεις «ζάχαρη» στο σπίτι σου ή/και ως φιλοξενούμενος/η, ενώ πέρα από τις βοήθειες που μπορεί να λάβεις από τους οικείους σου, ενδέχεται να εξελιχθεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Αρης απέναντί σου βάζει στο «κόλπο» τους ομονοούντες κι από μια τέτοια συμμαχία θα έρθει και η «νίκη», ίσως όμως να λειτουργήσεις κι εσύ πολύ πιο επιδραστικά συμπαρασύροντας με τη θέρμη σου όποιον/α… δίσταζε! Από εκεί και ύστερα όμως να θυμάσαι ότι μια «σώνει και καλά» συμπόρευση θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα λύσει.

 

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς ανοίγει ο δρόμος για όμορφα ταξίδια κι εκδρομές, ενώ έχεις το ελεύθερο να προβείς σε αγορές ειδών που σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμη πιο όμορφος/η ή κομψός/ή! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να επιταχύνεις τις προσπάθειές σου στη δουλειά ή και να «βάλεις» μπρος ένα πρότζεκτ, ενώ διεκδικώντας το καλύτερο για σένα θα το… πετύχεις, εξασφαλίζοντας μάλλον και περισσότερα κέρδη! Καλό είναι ωστόσο να πηγαίνεις «στόχο-στόχο», αφού αν θέσεις ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, θα αλλάξει σύντομα.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσφέρει μια αίσθηση οικονομικής άνεσης και ευμάρειας, που με τη σειρά της… έλκει το χρήμα, με συνέπεια να καλύψεις και διάφορες πιο «πολυτελείς» επιθυμίες της στιγμής. Επιπλέον δεν είναι κακή ιδέα να δοκιμάσεις την τύχη σου, πολύ περισσότερο που με τον Αρη στους Διδύμους ένα ρίσκο θα σου «βγει». Επιπλέον έχοντας κίνητρο και… κεκτημένη ταχύτητα μπορείς σίγουρα να φτάσεις σε ένα κορυφαίο αποτέλεσμα σε δημιουργικό επίπεδο ή/και να «ταπώσεις» όποιον/α σου φέρνει αντιρρήσεις! Ισως πάλι να κάνεις μια κατάκτηση που έχει και ερωτικό «άρωμα».

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει να φαίνεσαι «κούκλος/α», εκείνο όμως που «διαβάζουν» οι άλλοι σε σένα είναι κυρίως η εσωτερική σου ομορφιά, γι’ αυτό μην… κόπτεσαι και τόσο για την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία και το μυστήριο είναι τα δύο ακαταμάχητα «όπλα» σου, που θα κάνουν τους άλλους να «προσκυνήσουν»! Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στους Διδύμους φέρνει δραστικές μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, με τα επείγοντα περιστατικά να δίνουν τον ρυθμό. Ωστόσο, μπορεί απλά να διαμορφώσεις το δικό σου νέο οικογενειακό καθεστώς και… σε όποιον αρέσει!

 


NEWSLETTER