Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 09:40

Αστρολογία – 04/02/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 04/02/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

Κριός

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού συνηγορεί σε μη αναμενόμενες καταστάσεις κι «ακρότητες» κι επειδή στην περίπτωσή σου το ποιος/α κάνει την αρχή έχει κεφαλαιώδη σημασία, αφού είναι και θέμα εγωισμού, μπες άμεσα σε μια διαδικασία που θα αλλάξει τις ισορροπίες και μην περιμένεις να πέσεις θύμα μιας ανατροπής. Οι φιλίες σου αλλά και η ενασχόλησή σου με τα κοινά είναι το πρώτο «διακύβευμα» αλλά μπορείς να κυνηγήσεις το «απίθανο» και στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, σε συμφέρει να συνάψεις μια συνεργασία ή συμφωνία, φρόντισε μόνον να καρπωθείς άμεσα κάποια από τα οφέλη της.

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού συνηγορεί σε ανατροπές ή εκπλήξεις στη ζωή σου κι αντί να «ξορκίζεις» μια τέτοια προοπτική, κοίτα να δεις πώς θα την αξιοποιήσεις, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μια θέση που θεωρείς πως δεν έχει πια και τόσο ενδιαφέρον. Μερικές φορές οι «τρέλες» αποδίδουν και σήμερα είναι… μια από αυτές! Αν βέβαια θεωρείς κάτι ως δεδομένο κι «άχαστο» στη ζωή σου, τότε το πιθανότερο είναι να μείνεις στα... κρύα του λουτρού! Παράλληλα βέβαια, υπάρχει… σανίδα σωτηρίας, αφού τίθεται στην διάθεσή σου μια εργασιακή προοπτική, που σίγουρα σε συμφέρει, έχοντας και προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης.

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού συνηγορεί στο να ζήσεις καταστάσεις, που διαφέρουν πολύ από τα συνήθη, κάτι που σίγουρα θα εξάψει το ενδιαφέρον σου, ενώ με δεδομένη την ευελιξία σου είσαι ικανός/ή να «γυρίσεις» και την πιο «ανάποδη» προοπτική, υπέρ σου. Επιπλέον το να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που για τον κοινό νου φαντάζει σαν «τρέλα» είναι κι εκείνο που θα σε… ανταμείψει τελικά, με το εξωτερικό σε κάθε περίπτωση να γίνεται ο «από μηχανής θεός» σου! Παράλληλα, η κοινωνική σου ζωή διανθίζεται με νέες γνωριμίες και μάλιστα «διακεκριμένες», που θα σου δώσουν πρόσβαση και σε… άλλα!

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού συνηγορεί σε μια ανατροπή των ισορροπιών στη ζωή σου και μάλιστα «στα καλά καθούμενα», κάτι βέβαια που αντίκειται σε κάθε αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Το «μενού» περιλαμβάνει τόσο τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και τα οικονομικά σου, πέρα όμως από τα αρνητικά «σοκ» που σε περιμένουν δεν αποκλείεται να αποκομίσεις κι ένα απρόσμενο όφελος, ειδικά αν έχεις… πίστη στην έκπληξη! Παράλληλα, η περίοδος προσφέρεται για να ρυθμίσεις τα περιουσιακά σου, ενώ μπορεί να πάρεις και μια χαρά από την οικογένειά σου ή να συμμετάσχεις σε ένα κοινωνικό δρώμενο «πρώτης τάξεως».

 

Λέων

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού συνηγορεί στο να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, με τις «σίγουρες» καταστάσεις να μην έχουν τύχη και βέβαια από το να περιμένεις να πέσεις θύμα μιας έκπληξης-ανατροπής, είναι προτιμότερο να γίνεις ο φορέας της. Η αλλαγή στόχων μπορεί να αναφέρεται τόσο στις σχέσεις-συνεργασίες σου, όσο και την καριέρα σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με κάποιον/α, που παρότι σε «ξενίζει» με τις επιλογές του, είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο! Παράλληλα, είναι πιθανό να επεκτείνεις τον κύκλο επιρροής σου, μέσα από τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και τα διάφορα μέσα που θα τεθούν στη διάθεσή σου.

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού συνηγορεί σε μια μάλλον απότομη στροφή στα εργασιακά σου και το κακό σενάριο είναι βέβαια να σου συμβεί κάτι που στατιστικά θεωρούσες απίθανο και κατ’ επέκταση δεν είσαι διόλου προετοιμασμένος/η γι’ αυτό. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν αποκλείεται να προκύψει και μια υπέρ σου ανατροπή των δεδομένων, ειδικά αν «φλέρταρες» με τα… αουτσάιντερ! Επιπλέον, μπορεί να γνωριστείς με μια άλλη όψη της πραγματικότητας. Παράλληλα, κάτι εξελίσσεται πολύ καλά στα οικονομικά σου κι αν βέβαια προχωρήσεις σε κάποιου είδους επένδυση, τότε θα πάνε… ακόμα καλύτερα!

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού μπορεί να θίξει απότομα και ξαφνικά τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με τα απίθανα να γίνονται πιθανά και τα «σίγουρα» να… καταβαραθρώνονται! Από εκεί και ύστερα, από το κατά πόσον διαθέτεις ανοικτό πνεύμα θα εξαρτηθεί το αν τελικά οι ανατροπές που θα υπάρξουν στην ζωή σου θα αποβούν υπέρ σου ή όχι. Επιπλέον και όσον αφορά στα οικονομικά σου, σε συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη ή ακόμα καλύτερα να την… προκαλέσεις! Παράλληλα, με τις δημόσιες σχέσεις σου να «ανθίζουν» κάποια πράγματα θα εξελιχθούν υπέρ σου, με τον… εύκολο τρόπο!

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού δεν συνάδει ούτε με την ανάγκη σου για μια ζωή χωρίς ανατροπές και «αντιδραστικές» εκπλήξεις, ούτε με τους κανόνες που συχνά επιχειρείς να θέσεις… υπόγεια κι από αυτήν την άποψη όλο και κάποια «ζημιά» θα πάθεις! Το σοκ μάλιστα θα είναι μεγαλύτερο αν πιστεύεις ότι ελέγχεις απόλυτα μια κατάσταση και το «καμπανάκι» κτυπά κυρίως για τις σχέσεις-συνεργασίες σου αλλά και για τις οικογενειακές υποθέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, έχεις προστασία από όποιον/α πάει να σε βλάψει στα κρυφά, ενώ ενδέχεται να επωφεληθείς κι από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις κι… ενημερώσεις!

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού συνηγορεί ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια είδηση που θα σε καταπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που ξεχωρίζουν σε κάτι. Επιπλέον, μια αλλαγή ρότας στα εργασιακά σου θα φέρει νέες προκλήσεις, σε κάθε περίπτωση ωστόσο αν πιστεύεις ότι προγραμματίζοντας τις κινήσεις σου ή/και κινούμενος σύμφωνα με κανόνες θα διασφαλίσεις κάτι, ο… αστάθμητος παράγοντας θα κάνει την εμφάνισή του! Παράλληλα βέβαια, φαίνεται να αποκτάς πρόσβαση σε άτομα ή κύκλους που ασκούν μεγάλη επιρροή στον τομέα τους και δεν έχεις παρά να την αξιοποιήσεις.

 

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού να κάνει… συντρίμμια πιθανότητες και στατιστικές το να πορευτείς σύμφωνα με τους κανόνες, μάλλον θα σε ρίξει σε «ξέρα», οπότε δοκίμασε κι εσύ να αλλάξεις τακτική επιδιώκοντας έστω και για μια μέρα το «ανέφικτο». Τα οικονομικά σου αλλά και τα προσωπικά σου είναι τα πρώτα πεδία όπου ένας πειραματισμός μπορεί να αποδώσει, αντίθετα η τήρηση μιας «συμβατικής» γραμμής σε καθιστά αυτομάτως υποψήφιο θύμα μιας ανατροπής. Παράλληλα βέβαια, ανοίγει ένας νέος κύκλος επαγγελματικών ή κοινωνικών επαφών, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν κι άλλες «πόρτες».

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου κι ανεξάρτητα με το πόσο θα προκαλέσεις τα «χρηστά ήθη» με τις επιλογές σου, εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι να αναδείξεις τη διαφορετικότητα ή την… άλλη όψη του νομίσματος! Εξ άλλου το να υιοθετήσεις κάτι που δεν είσαι, μόνο ζημιά θα σου κάνει. Επιπλέον, ξεκινώντας από την οικογένεια και την καριέρα σου, κάτι ξαφνικό κι απρόσμενο θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στη ζωή σου. Παράλληλα, οι ιδέες και τα σχέδιά σου θα τύχουν μιας ευρύτερης αποδοχής, ενώ μπορεί να λάβεις και μια πιστοποίηση ή μια πολύ ευχάριστη είδηση.

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού συνηγορεί στο να προκύψουν απρόσμενες καταστάσεις, λόγω κυρίως παρασκηνιακών δράσεων και πέρα από το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί κάτι που δεν θες, μπορεί να διαπιστώσεις ότι άλλον/η υπολόγιζες για εχθρό σου κι άλλος ήταν τελικά! Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε αλλαγές στην διατροφή σου ή/και να ενταχθείς σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, ενώ «παίζει» κι ένα ταξίδι εκτός προγράμματος. Παράλληλα, έχεις τύχη στα οικονομικά σου, με μόνο «αστερίσκο» την τάση σου στις σπατάλες, πολύ περισσότερο που αυτήν την περίοδο δύσκολα θα… αντέξεις το να μην «το γλεντήσεις»!


NEWSLETTER