Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 09:22

Αστρολογία – 14/03/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 14/03/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 

Κριός

Η σύνοδος Δία-Χείρωνα στο ζώδιό σου, σου δίνει πολλά… μπόνους, ιδιαίτερα ως προς την αναβάθμιση της οικογενειακής σου ζωής, χωρίς να αποκλείεται να σταθείς τυχερός και σε μια σειρά από άλλα ζητήματα. Iσως πάλι να «μετρήσει» πολύ θετικά για σένα η υποστήριξη ενός πρεσβυτέρου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για εξόδους και ταξίδια, κρατώντας τις καλές στιγμές που δεν θα είναι και λίγες. Επιπλέον μπορεί να αναβαθμιστούν τα μέσα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου ή απλά να διευκολυνθείς από άλλους.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια οικονομική αβεβαιότητα αλλά όσο κι αν «στριμωχτείς» κάποιες στιγμές από τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, θα υπάρξει μια «ρελάνς» με παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες και επειδή όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι. Παράλληλα η σύνοδος Δία-Χείρωνα λειτουργεί θεραπευτικά για κάθε τι που σε ταλαιπωρεί, ενώ δεν αποκλείεται να «αναδυθεί» και ένα ταλέντο που κληρονόμησες από κάποιον/α πρόγονό σου.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη απέναντί σου να προδιαθέτει σε διαρκείς μεταβολές και εναλλαγές παραστάσεων, μέσα από επαφές μετακινήσεις ή και ταξίδια, η περιέργειά σου θα καλυφθεί και με το παραπάνω, από εκεί και ύστερα όμως μην περιμένεις να υπάρξει κάποια σταθεροποίηση σε ότι καλό σου συμβεί, όταν και αν σου… μπουν τέτοιες ιδέες! Από την άλλη πλευρά βέβαια το ίδιο γρήγορα θα εκλείψουν και οι όποιες «ενοχλητικές» καταστάσεις προκύψουν. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Χείρωνα ευνοεί την ένταξή σου σε μια ομάδα ή και την ενασχόλησή σου με τα κοινά, ίσως όμως να δεις καλό και από ένα φίλο ή μια φίλη σου.

 

Καρκίνος

Η σύνοδος Δία-Χείρωνα σου δίνει χείρα βοηθείας και δεν έχεις παρά να πάρεις τις βοήθειες που σου δίνουν ισχυρά πρόσωπα και παράγοντες της κοινωνικής ζωής, ενώ ευνοείσαι και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι πιθανό να προκύψουν διάφορες εργασίες αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους και αν δεν θες να μείνουν όλες μισές, θέσε τις προτεραιότητές σου, αφήνοντας εκείνες που δεν επείγουν. Επιπλέον, δώσε την δέουσα σημασία στην υγεία και την διατροφή σου, αν όμως έχεις κάποιο ζώο συντροφιάς, τότε… προηγείται!

 

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει το «πλάνο» στην προσωπική σου ζωή, η οποία… μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε πεδίο χαράς και διασκέδασης, ανεξάρτητα με τις όποιες αβεβαιότητες προκύψουν. Εσύ κράτησε τα καλά και ξέχνα τα υπόλοιπα. Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι, όλα φαίνεται ωστόσο να έχουν προσωρινό χαρακτήρα, οπότε ζήσε το «σήμερα». Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Χείρωνα προσφέρεται για να «τρέξεις» νομικά ζητήματα που αφορούν σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ίσως όμως να δρομολογηθεί και ένα ταξίδι σε ένα μέρος με Παράδοση και ιστορικές μνήμες.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη τείνει να μεταβάλλει κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου και το πιο απλό που θα μπορούσε να συμβεί είναι μια αλλαγή διαρρύθμισης ή μια μετακόμιση, ίσως όμως να δεχθείς κι επισκέψεις που θα σου ανατρέψουν το πρόγραμμα κι εδώ είναι που θα χρειαστείς περισσότερη υπομονή και ευελιξία για να μην «πάθουν» τα νεύρα σου! Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Χείρωνα κάνει ότι… καλύτερο μπορεί για να έχεις επάρκεια αγαθών ή και μια οικονομική ευχέρεια, ώστε να κινηθείς με άνεση, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια υπέρ σου ρύθμιση σε ένα περιουσιακό ή κληρονομικό θέμα.

 

Ζυγός

Η σύνοδος Δία-Χείρωνα σε φέρνει σε αρκετά πλεονεκτική θέση σε σχέση με τις προοπτικές σου σε κοινωνικά και προσωπικά θέματα, ίσως μάλιστα αυτήν την περίοδο να λάβεις ένα κληροδότημα ή να… αποκατασταθείς γενικότερα! Μπορεί ακόμη να καρπωθείς τα καλά μιας συνεργασίας ή την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει το δρόμο για εκδρομές και ξεπορτίσματα, ενώ οι πολυποίκιλες επαφές σου με κόσμο θα καταπολεμήσουν αποτελεσματικά κάθε αίσθηση μοναξιάς. Από εκεί και ύστερα βέβαια θα ήταν καλό να συζητήσεις και κάτι πιο σοβαρό από το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη προδιαθέτει σε μια οικονομική αστάθεια, που ώρες-ώρες θα σε προβληματίσει, το θέμα εδώ όμως είναι να ξέρεις τι ζητάς και να μην παρασυρθείς από «χάντρες και καθρεφτάκια», σκορπώντας δεξιά κι αριστερά τα χρήματά σου. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις να εμπλακείς σε σοβαρές αγοραπωλησίες. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Δία-Χείρωνα ευνοεί ένα «άνοιγμα» στα εργασιακά σου, με τη συνδρομή ή τη συμμετοχή των οικείων σου αλλά και ζητήματα επαγγελματικής στέγης. Ακόμη έχεις την επιτυχία στο… τσεπάκι σου αν ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με την Παράδοση.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος/η από τις πολλές εναλλαγές, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να «τσιμπολογήσεις» δεξιά κι αριστερά. Σε κάποιες φάσεις βέβαια η ψυχολογία σου θα «πέσει», εξ αιτίας καταστάσεων που θα ήθελες να είναι πιο σταθερές ή συγκεκριμένες αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου. Παράλληλα η σύνοδος Δία-Χείρωνα συνηγορεί στο να συμβεί κάτι πολύ καλό στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως να λάβεις και εσύ το μερίδιο ευτυχίας που σου αναλογεί. Επιπλέον σε δημιουργικό επίπεδο, δεν έχεις παρά να αντλήσεις έμπνευση από την Παράδοση.

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Δία-Χείρωνα συνηγορεί σε μια πρόοδο σε οικογενειακά ζητήματα ή και σε σχέση με τα περιουσιακά σου, ενώ γενικότερα η περίοδος προσφέρεται για να επενδύσεις σε ακίνητα. Επιπλέον, έχεις «άστρο» σε κάθε τι που σχετίζεται με την Παράδοση. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που όσο θα ασχολείσαι μαζί τους, τόσο θα… μπερδεύεσαι χειρότερα, εκείνο όμως που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι η σωματική και ψυχική σου ευεξία, πολύ περισσότερο που μπορεί να στερηθείς την ξεκούρασή σου λόγω ενός ανήσυχου ύπνου.

 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Τοξότη να «δείχνει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, η μεγάλη μεταβλητότητα στις καταστάσεις μπορεί να σε κουράσει κάποια στιγμή, αν όμως δεν έχεις κάτι σοβαρό στο μυαλό σου, δεν έχεις παρά να διασκεδάσεις με τα «καπρίτσια» φίλων ή και αγαπημένων. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, μην περιμένεις να προκύψουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Δία-Χείρωνα συνηγορεί στο να βελτιώσεις τις υποδομές σου σε μέσα μεταφοράς ή επικοινωνίας, ίσως μάλιστα να συνδράμει σε αυτό ένα οικείο σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να κάνεις ένα ταξίδι αναζήτησης στο παρελθόν.

 

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Τοξότη πολλά είναι εκείνα που θα πηγαίνουν… πότε από εδώ και πότε από εκεί, χωρίς να λείπουν και οι μικρές ή μεγαλύτερες ίντριγκες και αν θες πραγματικά την ησυχία σου θα πρέπει να επιστρατεύσεις την ικανότητά σου να είσαι κάπου και ταυτόχρονα να… μην είσαι, παραμένοντας «στον κόσμο σου». Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Χείρωνα συνηγορεί σε μια αύξηση του εισοδήματός σου ή και σε μια κάλυψη των βασικών αναγκών και επιθυμιών σου σε αγαθά και εξοπλισμό, με την οικογένειά σου να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Ευνοούνται ακόμη οι επενδύσεις σε ακίνητα.

 


NEWSLETTER