Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 09:19

Αστρολογία – 18/03/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 18/03/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 

Κριός

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε κατευθύνει στο να περικόψεις είτε τα έξοδα, είτε τις απαιτήσεις σου, ξεκινώντας ίσως κι ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για να αρχίσεις μια δίαιτα ή να περιορίσεις μια κακή συνήθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί στο να ανοίξεις έναν νέο κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων με άτομα που έχουν «φρέσκες» ιδέες ή κινούνται σε ένα άλλο μήκος κύματος, με την κατάσταση πάντως να είναι κυμαινόμενη. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο.

 

Ταύρος

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου συνηγορεί στο να διασφαλίσεις μια αξιόπιστη κατάσταση, που μάλιστα θα έχει πολύ χρόνο ζωής μπροστά της, ενώ μπορεί να μπουν και οι βάσεις μιας φιλίας. Παράλληλα βέβαια, με τη Σελήνη στον Υδροχόο μια σημαντική υπόθεση που σε απασχολεί θα εξελιχθεί κάτω από αντίξοες ή «παράδοξες» για τα δεδομένα σου συνθήκες, τελικά όμως οι αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους είναι εκείνες που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Αντίθετα θα βρεις στήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλαξε το «τροπάριο» λοιπόν για να επωφεληθείς!

 

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου συνηγορεί στο να ασχοληθείς με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, αποδεχόμενος/η κι έναν αναγκαίο περιορισμό. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να «χτίσεις» δημόσιες σχέσεις, ικανές να αντέξουν στο χρόνο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου σε νέα «μετερίζια», ιδίως σε σχέση με το εξωτερικό ή με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενό τους. Μπορεί ακόμη να κάνεις ένα ταξίδι, που θα σου γνωρίσει νέους κόσμους.

 

Καρκίνος

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να ιεραρχήσεις τις φιλίες και τις γνωριμίες σου, δίνοντας έμφαση στις πιο χρήσιμες. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθεί ένας κοινός τόπος σε ένα νομικό ζήτημα, ενώ «παίζει» κι ένα «υποχρεωτικό» ταξίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί στο να αποκτήσεις κάτι που στην παρούσα φάση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως «πολυτέλεια», ίσως όμως να είναι και αυτό που χρειάζεσαι για να νοιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα οικονομικά σου θα είναι ασταθή, ενώ μπορεί να σου τύχουν τόσο ζημιές, όσο και έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Λέων

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει τόσο την καριέρα, όσο και τα οικονομικά σου, σε αμφότερους τους τομείς οφείλεις να κινηθείς ρεαλιστικά, αναστέλλοντας ίσως και κάποιες από τις επιθυμίες σου. Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου να συνηγορεί σε μεταβολές και διακυμάνσεις τόσο στη δική σου διάθεση, όσο και σε εκείνη των άλλων απέναντί σου, το «μυστικό» είναι να μην «κολλήσεις» σε κάτι, ανοίγοντας έναν φαύλο κύκλο με πρωταγωνιστή το «θιγμένο» εγώ σου. Σίγουρα πάντως θα γνωρίσεις και κάποιον/α που θα ταιριάξει με τις πιο… εξεζητημένες τάσεις-αναζητήσεις σου!

 

Παρθένος

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ενδέχεται να ξεκινήσει μια συνεργασία σε μια μίνιμουμ βάση, που θα τα έχει μεν τα εμπόδιά της αλλά θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο προσφέρεται για να προσεγγίσεις άτομα που κινούνται στον χώρο της εργασίας σου αλλά μέχρι σήμερα σας χώριζε μια απόσταση. Επιπλέον είναι πιθανό να αλλάξεις για λίγο πόστο στην δουλειά σου, ενώ σε ζητήματα που άπτονται της διατροφής και της ψυχικής-σωματικής σου ευεξίας, θα τις έχεις μεν τις… ανησυχίες σου αλλά μην κάνεις «την τρίχα τριχιά».

 

Ζυγός

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου το πρώτο ζητούμενο είναι η ορθολογική διαχείριση των οικονομικών σου, οπότε καλό είναι να βάλεις στην άκρη για την ώρα εκείνα που σε ευχαριστούν αλλά δεν είναι της παρούσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μάλλον ασυνήθιστες καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και αν είσαι του… συντηρητικού «μπλοκ», κάποια στιγμή θα βρεθείς σε αμηχανία. Αν όμως δεν έχεις ταμπού και «κολλήματα», τότε οι εξελίξεις θα είναι του γούστου σου κι ας μην αποπνέουν κάποια σιγουριά με την κλασική έννοια. Μπορεί ακόμη να δημιουργήσεις κάτι το πολύ διαφορετικό.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να προσδώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα, εξασφαλίζοντας τα αναγκαία και δίνοντας χρόνο αν χρειαστεί τόσο σε σένα όσο και στην άλλη πλευρά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί στο να ανανεώσεις τον χώρο σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την έλευση φίλων αλλά και ενός… μάλλον απρόσκλητου επισκέπτη. Μπορεί ωστόσο να αιφνιδιαστείς από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις κάποια στιγμή πως είσαι «στον αέρα» στα περιουσιακά σου ή σε σχέση με μια μίσθωση.

 

Τοξότης

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα χρειαστεί να συμβιβαστείς σε μια αντικειμενική πραγματικότητα που αφορά τόσο στα εργασιακά σου, όσο και στα οικογενειακά σου. Καλείσαι ακόμη να λειτουργήσεις προληπτικά σε ζητήματα υγείας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε περισσότερες επαφές ή/και μετακινήσεις, ίσως μάλιστα να προσελκύσεις άτομα που έχουν να σου πουν κάτι το διαφορετικό και πέρα από τα «τετριμμένα» μιας κοινής καθημερινότητας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια απρόσμενα θετική εξέλιξη με κάποιον/α, που για τους χι λόγους κρατάς σε απόσταση.

 

Αιγόκερως

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οι διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορούν να αποκτήσουν έναν λειτουργικό χαρακτήρα, με το χρόνο να δουλεύει υπέρ τους, οπότε αξίζει να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να αξιοποιήσεις νέες οικονομικές προοπτικές και δυνατότητες, αφήνοντας κατά μέρος τις συνήθεις επιλογές σου, ενώ οφείλεις να επιδείξεις και μια μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι στους όποιους κανόνες έχεις θεσπίσει. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «προχωρημένο», αφού σήμερα προέχει το πρεστίζ σου κι όχι τόσο η κάλυψη βασικών αναγκών.

 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, το πρώτο ζητούμενο είναι η απεμπλοκή σου από οτιδήποτε δεν σου αφήνει χώρο για να «ανασάνεις», κινούμενος/η σε ένα πιο ελεύθερο στυλ. Θα πρέπει ωστόσο να αποφασίσεις το τι θες και τι δεν θες αφού σε κάποιες φάσεις η διάθεσή σου θα θυμίζει… ασανσέρ, ίσως όμως να συμβούν και πράγματα που θα επιφέρουν μια αβεβαιότητα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς ορθολογικά σε θέματα που αφορούν είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε στα οικονομικά σου, με τους όποιους περιορισμούς να αποδεικνύονται χρήσιμοι.

 

Ιχθύες

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε παραπέμπει σε μάλλον αργές διαδικασίες στην καθημερινότητά σου, ενώ οι αμιγώς ψυχαγωγικές δράσεις θα υποχωρήσουν χάριν των πιο αναγκαίων κι αν… πλήξεις και λίγο, δεν πειράζει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε μια «ενδιαφέρουσα» εσωτερική ζωή με όνειρα, διαισθήσεις κ.λπ., αλλά και σε μια αποκάλυψη για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ισως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, έστω κι αν πάθεις μια μικρή… ταραχή!


NEWSLETTER