Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 21:16

Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι δύο οδηγοί του τροχαίου με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Γράφτηκε από την
Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι δύο οδηγοί του τροχαίου με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ


«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα»


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων με την οποία συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Λαγονήσι το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή να διεξαχθή ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών. Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Την ίδια στιγμή ένα βίντεο που αποκάλυψε το Mega και η εκπομπή «Live News» δείχνει την προσπέραση που έκανε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου και τη στιγμή που η μηχανή του προσκρούει με το λευκό βαν. Οπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά τη διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων.

 

Πηγή: reader.gr 


NEWSLETTER