Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 09:11

Αστρολογία – 13/05/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 13/05/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

 

Κριός

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σε καλεί να φροντίσεις πρωτίστως για την υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία, ίσως όμως να προκύψει η ανάγκη να φροντίσεις και κάποιο δικό σου πρόσωπο, το οποίο αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα και χρειάζεται τη βοήθειά σου. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις και κάτι που συνέβη παρασκηνιακά, αλλά μην ασχολείσαι, αφού άκρη δεν θα βγάλεις προς το παρόν.

 

Ταύρος

Με την σύνοδο Σελήνης-Κρόνου το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε φιλίες και ομάδες, το πιθανότερο όμως είναι να αποκομίσεις τελικά μια απογοήτευση με όλα αυτά που συνέβησαν ή θα συμβούν, καθώς θα διαπιστώσεις ότι λίγοι/ες είναι αυτοί/ές που μπορείς να βασιστείς πάνω τους και ακόμα λιγότεροι/ες κοιτούν το κοινό καλό. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καθώς θα διαπιστώσεις ότι όλα γίνονται για το συμφέρον.

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή μια σημαντική υπόθεσή σου, θα χρειαστεί, ωστόσο, να ελέγξεις την τάση σου να κάνεις «προχειροδουλειές» και να κλείσεις όπως-όπως ένα θέμα, γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, πρέπει να κατεβάσεις τον πήχη και να κάνεις και ένα συμβιβασμό, μέχρι να ομαλοποιηθεί μια κατάσταση! Αν επιμείνεις σε ό,τι έχεις στο μυαλό σου, μάλλον θα ταλαιπωρηθείς και τελικά θα απογοητευτείς!

 

Καρκίνος

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σε ωθεί σε συζητήσεις που κυρίως έχουν να κάνουν με δουλειές και πρακτικά θέματα, ίσως μάλιστα προκύψει κι η ανάγκη να κάνεις κι ένα ταξίδι, για ανάλογο σκοπό. Από την άλλη, εκτός από εσωστρέφεια, θα σε χαρακτηρίζει και το μέτρο στις επαφές σου, οπότε μπορεί να περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου για να καταφέρεις να περάσεις τις θέσεις σου ή να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα και να βγει αποτέλεσμα.

 

Λέων

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου αναδεικνύει οικονομικά θέματα, πέρα όμως από τις αναγκαίες πληρωμές λογαριασμών ή άλλες υποχρεώσεις σου, που όσο να ’ναι θα σε στριμώξουν, αναμένονται και άλλα έξοδα, που θα σου αφήσουν την αίσθηση πως τελικά ή θα πρέπει να αλλάξεις διαχείριση ή να βρεις έναν τρόπο για να αυξήσεις το εισόδημά σου γιατί δεν βλέπεις προκοπή. Αν κάποιος/α σου ζητήσει δανεικά και να ήθελες, μάλλον δε θα έχεις για να του δανείσεις.

 

Παρθένος

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου απέναντί σου σε θέλει να έχεις προνοήσει, έτσι ώστε να προλάβεις να διευθετήσεις τυχόν θέματα που θα εμφανιστούν στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Μην αποκλείεις και το να φορτωθείς με επιπλέον υποχρεώσεις κι αν κάνεις το λάθος να διαμαρτυρηθείς ή να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου, να κατηγορηθείς κιόλας για έλλειψη κατανόησης. Ενδεχομένως και να ψυχρανθείς με έναν δικό σου άνθρωπο ή συνεργάτη, που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα κάνει.

 

Ζυγός

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου μπορεί να αναδείξει ένα ζήτημα στα εργασιακά σου, ίσως όμως να νιώθεις πιεσμένος/η ή αγχωμένος/η από τις δουλειές ή τις άλλες σου υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μάλλον ψυχοσωματικής φύσης, οπότε μη βιαστείς να προμηθευτείς θεραπευτικά είδη γιατί το πιο πιθανό είναι να φύγει, όπως εμφανίστηκε. Ενδεχομένως να υπάρχει θέμα και με ένα κατοικίδιο ή ένα φυτό σου.

 

Σκορπιός

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σε κάνει να παίρνεις πιο σοβαρά μια προσωπική σου υπόθεση, πέρα όμως από τις απαιτήσεις σου και την τήρηση των κανόνων σου, προσπάθησε να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον και για τις ανάγκες των άλλων. Επιπλέον, η διάθεσή σου μπορεί να χαλάσει κι από τη στάση ενός δικού σου ανθρώπου, που, λόγω ενός θέματος που αντιμετωπίζει, θα είναι πιο ψυχρό κι απόμακρο απέναντί σου και δε θα θέλει να το αναλύσετε.

 

Τοξότης

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και το νοικοκυριό σου, θα πρέπει, ωστόσο, να συνδυάσεις τα δικά σου θέλω με τις απαιτήσεις των άλλων, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε αποσυντονίσουν ή θα σε βάλουν σε παραπάνω κόπο, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μια έκτακτη υποχρέωση και να αφήσεις τις δικές σου δουλειές για να βοηθήσεις ένα πολύ δικό σου πρόσωπο!

 

Αιγόκερως

Με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου, οι δουλειές και τα πρακτικά θέματα είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, ενώ δεν αποκλείεται και να ξοδέψεις αρκετό χρόνο στην αγορά αναγκαίων ειδών. Οσον αφορά στις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα κάνεις, το κύριο θέμα θα είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας ή τα εργασιακά κι αν το μόνο που ψάχνεις είναι να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς, τότε είναι προτιμότερο να μείνεις σπίτι και να το ρίξεις στις ταινίες, τη μουσική ή το διάβασμα.

 

Υδροχόος

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, είτε για να κερδίσεις περισσότερα και να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου είτε για να θέσεις τις προτεραιότητές σου, που δεν είναι άλλες από τις πάγιες ανάγκες σου. Κι εδώ απαιτείται μέτρο, οργάνωση και συνέπεια, αφού μια χαλαρότητα στο «πρόγραμμά σου» ή επιπολαιότητα μπορεί να σου στοιχίσει. Μην ξεχνάς ότι η ανεύρεση άλλων πόρων είναι δύσκολη και δε θα μπορείς να «ρεφάρεις», εκτός αν πουλήσεις κάτι.

 

Ιχθύες

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο ζώδιό σου σε παροτρύνει να πάρεις την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής στα χέρια σου, κάτι που σημαίνει όμως ότι θα αναλάβεις και ανάλογες ευθύνες και πρωτοβουλίες. Μάλιστα, σήμερα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις πόσο έχεις ωριμάσει, αφού, είτε συναισθηματικά είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος, θα κληθείς να αναγνωρίσεις και το δικό σου φταίξιμο ή λάθος που είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί κάτι και δεν ήταν, απλά, θέμα ατυχίας ή γκαντεμιάς.

 


NEWSLETTER