Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 21:50

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στο κέντρο της Αθήνας – Σε Ιερά Μονή διέμενε ο δράστης

Γράφτηκε από την
Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στο κέντρο της Αθήνας – Σε Ιερά Μονή διέμενε ο δράστης

Σε Ιερά Μονή της Αττικής διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 29χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, έπειτα από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του, για τον θάνατο 50χρονου τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εντόπισαν ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη και με γρήγορες κινήσεις του πέρασαν χειροπέδες, καθώς είχαν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

Ο συλληφθείς, φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως ο 50χρονος είχε πεθάνει, ωστόσο παραδέχτηκε ότι τον είχε χτυπήσει.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν με έναν φίλο μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Προσπάθησε να μας απωθήσει ενώ με χτύπησε πρώτος. Εγώ του έριξα μία μπουνιά και έπεσε κάτω. Εμείς φύγαμε».

Το θύμα είχε εντοπίσει αιμόφυρτο στο δρόμο στις 24 Σεπτεμβρίου 2022, στη συμβολή των οδών Ζαγρέως και Ικαριέων στην Αθήνα διερχόμενος και ενημέρωσε τις αρχές, ενώ με ασθενοφόρο είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Βάσει της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από αμβλύ όργανο.

Παράλληλα, από την τοξικολογική εξέταση προέκυψε ότι ο 50χρονος πριν από τον θάνατο του βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: ertnews.gr


NEWSLETTER