Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 09:16

Αστρολογία – 3/6/2023

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

 

Κριός

Με καλύτερη και πιο αισιόδοξη διάθεση σε βρίσκει η σημερινή ημέρα και σε αυτό οφείλεται η Σελήνη στον Τοξότη. Αφού τακτοποιήσεις όλα όσα πρέπει να κάνεις, ίσως να συναντηθείς με συγγενείς και να περάσεις ευχάριστες στιγμές. Θα είσαι αρκετά δραστήριος/α, αν και κάποιες στιγμές θα νιώθεις πίεση που όμως θα εναλλάσσεται με την επιθυμία να προλάβεις να κάνεις όλα όσα θέλεις πραγματικά. Καλή ημέρα για να οργανώσεις δραστηριότητες που αφορούν στα παιδιά κάνοντας μαζί τους δημιουργικά πράγματα.

 

Ταύρος

Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, φιλικό σου πρόσωπο ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, στο οποίο θα κληθείς να βοηθήσεις. Δεν σε χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ωστόσο, βάζεις τα δυνατά σου, ώστε με ευφυή τρόπο να δώσεις λύση. Τα απαισιόδοξα συναισθήματα διαδέχονται αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον, ενώ γενικότερα μπορεί να είσαι εκρηκτικός/ή στις συνομιλίες σου με τους άλλους, ιδίως αν πρόκειται για ανθρώπους του πολύ κοντινού σου περιβάλλοντος.

 

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, μια νέα επαγγελματική πρόταση συνεργασίας ανεβάζει το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Ωστόσο, θα έχεις κι αρκετές υποχρεώσεις και ίσως νιώσεις αρκετό βάρος από την πίεση που θα σου ασκηθεί. Δεν είσαι από αυτούς που «μασάς» και μόλις το ξανασκεφτείς, θα συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορείς με ευελιξία ν’ ανταποκριθείς. Νιώθεις εξαρτημένος/η από τους άλλους και αυξάνεται η κοινωνικότητά σου, με αποτέλεσμα να επιδιώξεις κοινωνικές επαφές και συναντήσεις.

 

Καρκίνος

Πολλές οι δουλειές που έχεις να διεκπεραιώσεις, μέσα σ’ αυτές η τακτοποίηση του σπιτιού και του γραφείου σου, ενώ δε θα λείψουν και οι εξωτερικές εργασίες για τις οποίες θα ξοδέψεις πολλά από τα χρήματά σου. Την κούραση και το άγχος τα καταπολεμάς με αισιοδοξία, ενώ ένα ποσό χρημάτων το ξοδεύεις για πρακτικές ανάγκες σου. Κάποιος που βρίσκεται σε θέση-κλειδί σε εκπλήσσει ευχάριστα, προσφέροντας την βοήθειά του, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα σχέδιό σου.

 

Λέων

Με αυξημένη ενέργεια δραστηριοποιείσαι, προκειμένου ν’ ασχοληθείς με τα χόμπι σου και οτιδήποτε δημιουργικό και ευχάριστο αρκεί να μη το ρίξεις στον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Αν η σημερινή ημέρα σε βρίσκει στον χώρο της εργασίας σου, θα κερδίσεις την υποστήριξη του εργοδότη σου ή ακόμη και των υφισταμένων σου μιας και ακτινοβολείς εμπιστοσύνη. Οι έξυπνες ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση και δεν αποκλείεται να προταθείς για μια πιο ηγετική θέση απ’ ό,τι είχες ως τώρα.

 

Παρθένος

Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, αν διατηρείς ιδιωτική επιχείρηση, είναι πολύ πιθανό οι συνεργάτες σου να σε αγγαρέψουν, ώστε να αναλάβεις και τα δικά τους καθήκοντα. Και θα το κάνεις, αλλά με βαριά καρδιά κι αυτό γιατί εσύ έχεις την ανάγκη και επιθυμία ν’ ασχοληθείς είτε με τους γονείς είτε με εργασίες του σπιτιού. Η τάση σου να παρελθοντολογείς σου φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις και σου δίνει το κίνητρο να εκφράσεις τα παράπονά σου στους οικείους σου.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη να ενεργοποιεί τις μετακινήσεις και τις επαφές, θα έχεις αρκετή ελευθερία στις κινήσεις και τις σκέψεις σου. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, θα πιεστείς και θα καταπιέσεις τις ενστικτώδεις επιθυμίες σου, εξαιτίας κάποιων πρακτικών υποθέσεων, που δυσκολεύεσαι ν’ αντιμετωπίσεις στην καθημερινότητά σου. Πάντως, αν δείξεις πειθαρχία και σύνεση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις. Αργότερα, μέσα στην ημέρα, νιώθεις πιο ελεύθερος/η και χαλαρός/ή, ώστε ν’ ασχοληθείς με τις κοινωνικές επαφές και τον κόσμο.

 

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, οι ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις σε δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά, σε κουράζουν και σου φαίνονται πιεστικές, με αποτέλεσμα να μην έχεις τη διάθεση ν’ ασχοληθείς. Από την άλλη, τα έξοδα δεν σταματούν να σε προβληματίζουν, ωστόσο, θα μπορούσες να μοιράσεις τα χρήματά σου, έτσι ώστε να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου και παράλληλα να κρατήσεις τα απαιτούμενα για τις προσωπικές ανάγκες. Στον επαγγελματικό χώρο θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες δράσης, ώστε να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

 

Τοξότης

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα φέρεσαι σαν μικρό παιδί. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο θα σε κάνει πιο ευχάριστο/η και κοινωνικό/ή. Θα αποζητάς την προσοχή των άλλων και θα θέλεις να είσαι το επίκεντρο όλων. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου, ελέω Κρόνου, είναι κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις που θα καταπνίξουν τις προσωπικές σου επιθυμίες. Η πίκρα που θα νιώσεις θα αντικατασταθεί με την επιβεβαίωση που θα πάρεις από εκείνους που σε εμπιστεύονται. Με το έμφυτο χιούμορ που διαθέτεις εύκολα προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, νιώθεις κουρασμένος/η και δεν έχεις τη διάθεση να βρεθείς σε φώτα και προβολείς, ενώ δεν αποκλείεται η τάση σου για απομόνωση να οφείλεται στην πίεση που δέχεσαι από τον συγγενικό σου περίγυρο. Περιορίζεις τις μετακινήσεις και κρατάς κρυφές τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αν αποφασίσεις να μετακινηθείς, ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια, ενώ μια μάλλον δυσάρεστη είδηση σε πικραίνει. Θα νιώσεις καλύτερα πάντως, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, όπως για παράδειγμα με μια χειροτεχνία.

 

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, έντονη θα είναι η διάθεσή σου να βρεθείς με φίλους και να διασκεδάσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι το οικονομικό σου που σήμερα θα σε ζορίζει για να βγεις με την παρέα σου, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις τον θυμό των φίλων σου. Ενα σχέδιο-όραμα που έχεις κατά νου, μοιάζει κι αυτό να μπλοκάρεται, εξαιτίας της οικονομικής ανασφάλειας που νιώθεις. Πάντως, δεν αποκλείεται να σου βρει λύση στο πρόβλημά σου κάποιος/α από την οικογένεια και το πολύ στενό σου περιβάλλον, εκεί που έχεις χάσει όλες τις ελπίδες σου.

 

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, οι υποχρεώσεις και ευθύνες στον εργασιακό χώρο δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Πολλές οι δουλειές που πρέπει να γίνουν και εσύ είσαι εκείνος/η που μπορεί να τις ολοκληρώσει, αρκεί ν’ αφιερώσεις πολύ από το χρόνο σου, μένοντας όμως μακριά από την οικογένεια και το σπίτι. Πάντως θ’ αναγνωριστεί ο κόπος σου, θα είσαι πολύ αγαπητός/ή και δημοφιλής, μιας και όλοι σε εσένα θα τρέχουν για να βρουν στήριξη. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις, έξυπνες ιδέες και λύσεις για θέματα που χρειάζονται ευελιξία και φυσικά πολλές μεταρρυθμίσεις τις οποίες εσύ προτείνεις.