Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 22:30

Νέα ιατροδικαστική έκθεση θα φωτίσει τα αίτια του θανάτου της 68χρονης στην Καβάλα (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Νέα ιατροδικαστική έκθεση θα φωτίσει τα αίτια του θανάτου της 68χρονης στην Καβάλα (βίντεο)



Στην υπόθεση του θανάτου της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας, τα ευρήματα από τη νέα ιατροδικαστική έκθεση αναμένουν οι αρχές ώστε να διακευκανθεί η υπόθεση, δηλαδή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή δυστύχημα.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο ποιμνιοστάσιο με βαριές κακώσεις στα ζωτικά της όργανα.

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου. Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, μετά την ιατροδικαστική εξέταση όμως, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Την πιθανότητα την εγκληματικής ενέργειας συμπληρώνει και μια δεύτερη: Αυτή του θανάσιμου τραυματισμού από κάποιο ζώο και συγκεκριμένα από ένα επιθετικό κριάρι που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο σύζυγος της 68χρονης υποστηρίζει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ζητά να βρεθεί άμεσα ο ένοχος.

Ο αδελφός της κτηνοτρόφου, μιλώντας στην ΕΡΤ, διατύπωσε την πεποίθηση ότι ο δολοφόνος της βρίσκεται στο στενό συγγενικό της περιβάλλον. «Πολύ πιθανόν να είναι από το στενό συγγενικό της περιβάλλον. Βίωνε ενδοοικογενειακή βία εδώ και δεκαετίες. Υπήρχε ξυλοδαρμός, υπήρχε απειλή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού ζώου της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. «Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» δηλώνει ο κ. Κιφνίδης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα κατέληξε από βαριά τραύματα. Αυτό όμως που προβληματίζει τους ιατροδικαστές – γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε δεύτερη αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος από διαφορετικό ιατροδικαστή – είναι ότι στη σορό δε βρέθηκαν σημάδια πάλης.

Πηγή: ertnews.gr

 

 


NEWSLETTER