Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 09:55

Περίεργη κλοπή 37 τόνων ελαιόλαδου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Περίεργη κλοπή 37 τόνων ελαιόλαδου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (βίντεο)

Σχεδόν 37 τόνοι ελαιολάδου εξαφανίστηκαν από τις αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιουργίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Παραγωγοί αμφισβητούν το σενάριο της κλοπής.

Ποσότητα – “μαμούθ” ελαιολάδου εξαφανίστηκε ο πρωί της Τρίτης από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαιουργίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, ζημιά που εκτιμάται πως ξεπερνά τις 370.000 ευρώ.

Οι ποσότητες ελαιολάδου αφαιρέθηκαν από αποθήκες στις οποίες στεγάζεται το απόθεμα του Συνεταιρισμού στην Χαλκιδική, με τον συνεταιρισμό να προχωρά σε μήνυση.

Το NEWS 24/7 πληροφορείται ότι πολλοί παραγωγοί αμφισβητούν το σενάριο της κλοπής. Πιστεύουν, όπως λένε, ότι μέλη του συνεταιρισμού υπεξαίρεσαν το λάδι, ώστε να το εμπορευτούν.

“Αυτό φαίνεται ότι συνέβαινε κάθε χρόνο εν αγνοία μας, όμως φέτος το κενό δεν μπόρεσε να καλυφθεί, λόγω της ακαρπίας και της μειωμένης παραγωγής”, είπε παραγωγός στο NEWS 24/7

Οι ίδιοι λένε ότι πρόκειται να υποβάλουν μήνυση κατά μελών του συνεταιρισμού. “Δεν φαίνεται να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης κι επίσης είναι μάλλον απίθανο 37 τόνοι να έκαναν φτερά σε μια νύχτα” είπε παραγωγός στο NEWS 24/7.

“Αυτό φαίνεται ότι συνέβαινε κάθε χρόνο, όμως φέτος το κενό δεν μπόρεσε να καλυφθεί, λόγω της ακαρπίας και της μειωμένης παραγωγής” είπε παραγωγός στο News247.

Το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

 


NEWSLETTER