Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 09:30

Αστρολογία – 05/12/2023

Αστρολογία – 05/12/2023

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 6ο σου και το τετράγωνο που θα σχηματιστεί νωρίς το πρωί με τον Ηλιο, θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με άγχος μήπως δεν προλάβεις να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου στο καθορισμένο πρόγραμμά σου. Θα έχεις την τάση να είσαι τελειομανής και αυτό θα σου δημιουργήσει περισσότερο στρες και προβλήματα παρά θα σε βοηθήσει. Ηδη η χτεσινή ημέρα σου έφερε αρκετή κούραση και σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις εξάντληση και αδιαθεσία, γι’ αυτό πρόσεχε να μην το παρακάνεις. Στον αισθηματικό τομέα μια σχέση με κάποιον/α από μακριά ή μέσω διαδικτύου δεν προχωρά όπως θέλεις, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η το πιθανότερο να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα παρά με τον/η σύντροφό σου.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο στον 5ο οίκο, θα έχεις αρκετά καλή διάθεση και τάση να ασχοληθείς μόνο με πρόσωπα και καταστάσεις που σου προκαλούν ευφορία. Αρκετά δημιουργική ημέρα με εσένα να ξεδιπλώνεις τα ταλέντα σου ένα προς ένα. Αν ασχολείσαι με τον χώρο του θεάματος και καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα είσαι συγκεντρωμένος/η εκεί, ενώ αν έχεις παιδιά σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις καλά μαζί τους μέσα από κοινές ενασχολήσεις. Με το τετράγωνο Ηλιου/Σελήνης που θα συμβεί νωρίς το πρωί θα νιώσεις ανασφάλεια για τα κοινά οικονομικά που διαχειρίζεσαι με κάποιον/α συνεργάτη, ωστόσο τίποτα σημαντικό ή επιζήμιο. Θα έχεις ερωτική διάθεση και θα θελήσεις να εκφραστείς μέσω του σεξ ενώ αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο, θα επιδιώξεις μια γνωριμία.

 

Δίδυμοι

Λίγο ζόρικη προβλέπεται η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο σου. Θα είσαι εσωστρεφής και συναισθηματικά ευάλωτος/η και μπορεί να δημιουργηθεί κάποια αναστάτωση στον επαγγελματικό σου χώρο. Αφ’ ενός δεν έχεις διάθεση για δουλειά, αφ’ ετέρου ενδέχεται να προκύψουν θέματα με την οικογένειά σου και να σε βαρύνουν ακόμη περισσότερο. Νωρίς το πρωί το τετράγωνο του Ηλιου με την Σελήνη θα σου φέρει γκρίνιες με έναν/μια συνεργάτη/τιδα και θα νιώσεις ακόμη πιο ασταθής. Θα πρέπει να εστιάσεις σε οικογενειακά θέματα και να προσπαθήσεις να βρεις πρακτικές λύσεις ακόμη και αν δεν σε ικανοποιούν και ακόμη και αν χρειαστεί να μείνεις σήμερα μακριά, από τον/η σύντροφό σου, ή αργήσεις να γυρίσεις στο σπίτι σου.

 

Καρκίνος

Αρκετά δραστήρια προβλέπεται η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο σου. Νωρίς το πρωί ίσως παρουσιαστούν κάποια μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο ωστόσο τίποτα σημαντικό που να χαλάσει την ημέρα σου και να την επηρεάσει αρνητικά. Θα έχεις αρκετές επαφές και συναντήσεις και με όλους θα πιάνεις ψιλή κουβεντούλα προκειμένου να μάθεις τα νέα και τα κουτσομπολιά. Αυξημένες μετακινήσεις και δεν αποκλείεται να πας ένα ταξίδι επαγγελματικό ή να κανονίσεις μια βόλτα να ξεσκάσεις, γενικά θα είσαι αεικίνητος/η ευέλικτος/η και προσαρμοστικός/ή. Με τον/η σύντροφό σου θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/ή και θα μιλάς πολύ, ακόμη και για άσχετα θέματα, αρκεί να μεταφέρεις ειδήσεις. Θα έχεις ευχάριστη διάθεση και τάση να βρεθείς με αδέλφια και συγγενείς.

 

Λέων

Σήμερα θα δώσεις όλη σου την προσοχή σε όλα όσα σε καλύπτουν οικονομικά με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο στον 2ο σου. Νωρίς το πρωί θα σχηματιστεί ένα τετράγωνο Ηλιου/Σελήνης και μπορεί να ξεκινήσεις την ημέρα σου με άγχος για οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τα παιδιά σου. Γενικά θα έχεις υλιστικές διαθέσεις και θα νιώθεις πως η διάθεσή σου είναι εξαρτημένη από τα οικονομικά σου. Θα είσαι περίεργα κτητικός/ή με τα πράγματά σου, κάτι που θα σου φέρει θέμα με τον/η σύντροφο αν το παρατραβήξεις. Ωστόσο παρά την ανασφάλεια που θα έχεις, θα έχεις τάση προς την καλοπέραση και τάση για αγορές ενδεχομένως αχρείαστων προϊόντων, μόνο και μόνο για να νιώσεις αυτάρκης και αυτόνομος/η. Δεν είναι καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις ή ακριβές αγορές γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/ή.

 

Παρθένος

Είναι μια ημέρα που θα θελήσεις να τα κάνεις όλα τέλεια με αποτέλεσμα να είσαι αρκετά αναλυτικός/ή και λεπτολόγος/α με την Σελήνη στο ζώδιό σου και στον 1ο σου. Τονίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φύσης και γίνεσαι κουραστικός/ή για τους/ις άλλους/ες και κυρίως για τον εαυτό σου, αφού δείχνεις να μην ικανοποιείσαι με τίποτα, ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ηλιο. Παρόλα αυτά θα είσαι ευέλικτος/η και προσαρμοστικός/ή και εύκολα όπου χρειάζεται θα δίνεις πρακτικές λύσεις. Γενικά θα είσαι αγχώδης και μπορεί να προκύψουν θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, πολύ περισσότερο στις αισθηματικές που θα βλέπεις πως ο/η σύντροφος αποφεύγει να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Αντί να τα βάλεις μαζί του/ης μετρίασε τις απαιτήσεις σου.

 

Ζυγός

Δεν είσαι στα καλύτερά σου με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο στον 12ο σου με αποτέλεσμα να έχεις τάσεις μοναξιάς και εσωστρέφειας. Το πιθανότερο είναι να οφείλεται στην κούραση των τελευταίων ημερών ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να σε πιάσουν φοβίες γενικότερα και ειδικότερα για την υγεία σου. Στις συναντήσεις σου με τους/ις άλλους/ες θα είσαι λιγομίλητος/η και δύσκολα προσιτός/ή ή κατανοητός/ή με αποτέλεσμα να τους/ις κάνεις να αναρωτιούνται τι έχεις. Θα έχεις άγχος για τα επαγγελματικά σου και με τίποτα και για κανέναν δεν θα θέλεις τις κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις. Επειδή με την φαντασία σου θα πλάθεις σενάρια είναι πιθανό να βλέπεις κρυφούς εχθρούς και να σε πιάνουν μανίες καταδίωξης. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί τα περισσότερα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σου.

 

Σκορπιός

Μια ευχάριστη ημέρα προμηνύεται για εσένα η σημερινή, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 11ο σου. Θα είσαι ευχάριστα κοινωνικός/ή και φιλικός/ή στις συναναστροφές σου και θα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους/ες και να κάνετε πράγματα από κοινού. Γενικά θα ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου κάνοντας κάποια πράγματα που επιθυμείς και σε ευχαριστούν. Μπορεί να διοργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό με κάποιον/α φίλο/η ή απλά να βάλεις νέους στόχους και οράματα εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων μιας και θα έχεις την αισιοδοξία πως θαύματα συμβαίνουν καθημερινά. Καλή ημέρα για φιλικοερωτικά φλερτ και παιχνίδια και αν είσαι δεσμευμένος/η, να πάρεις το ταίρι σου να συναντηθείτε με την παρέα σας.

 

Τοξότης

Απαιτητική η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 10ο σου με εσένα να εστιάζεις στα επαγγελματικά σου και σε πρακτικά κυρίως ζητήματα και υποχρεώσεις. Θα είσαι αρκετά ευέλικτος/η και θα δίνεις λύσεις όπου χρειάζονται αφού θα έχεις δώσει προσοχή στις λεπτομέρειες. Τυχόν προβλήματα στην δουλειά σου απόφυγε να τα μεταφέρεις στο σπίτι και το αντίστροφο. Δύσκολα θα ικανοποιείσαι και μπορεί να νιώσεις πίεση και άγχος για την καλή σου εικόνα και φήμη και ενώ θα δείχνεις κοινωνικός/ή και θα ασχολείσαι με κοινωνικές δραστηριότητες, θα είσαι εσωστρεφής και δεν θα εκφράζεις τα προβλήματά σου εύκολα. Αισθηματικά είναι μια μάλλον αδιάφορη ημέρα οπότε δεν θα προκύψει κάτι σημαντικό, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να γκρινιάζεις.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο σου θα έχεις καλή διάθεση και τάση να ξεφύγεις από τις καθημερινές δραστηριότητές σου. Θα είσαι κοινωνικός/ή και θα έχεις διάθεση για περισσότερες γνώσεις και πληροφορίες που θα ανεβάσουν το μορφωτικό επίπεδό σου. Μπορεί ακόμη να προκύψει συμβιβασμός σε μια δικαστική υπόθεση και να μπει ένα ευχάριστο τέλος και για τις δυο πλευρές κυρίως αν πρόκειται για ένα διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών, αν υπάρχουν. Οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό σε τραβάει σαν μαγνήτης και δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα γνωριμία με κάποιον/α που είναι από το εξωτερικό ή διαμένει στο εξωτερικό. Αν είσαι δεσμευμένος/η, κάνετε από κοινού κάποιες δραστηριότητες, διαφορετικές απ’ ότι συνήθως.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο σου θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η συναισθηματικά και οικονομικά. Θα είσαι εσωστρεφής και δεν θα ανοίγεσαι για να συζητήσεις τους προβληματισμούς που σε βαραίνουν και χαλούν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν που σε στοιχειώνουν και να χαλάσει ακόμη περισσότερο η διάθεσή σου, ενώ με τον/η αγαπημένο/η σου ενδέχεται να σε πιάσουν τάσεις κτητικότητας και ζήλιας και να δημιουργήσεις σκηνή από το πουθενά και χωρίς ουσιαστικό λόγο, πέρα από την καχυποψία και ανασφάλειά  σου. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η γενικότερα και επιφυλακτικός/ή  ιδίως αν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι μόνο δυσάρεστες καταστάσεις υπάρχει και η θετική και φωτεινή πλευρά της ζωής.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο σου, θα είσαι αρκετά υποχωρητικός/ή και συμβιβαστικός/ή με τους/ις άλλους/ες προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αυτό σημαίνει, πως η διάθεσή σου θα είναι εξαρτημένη από την διάθεση των άλλων και θα φροντίζεις να πηγαίνεις με τα νερά τους. Θα είσαι ευαίσθητος/η και δεκτικός/ή στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σου και θα μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζεις διαισθητικά ποια είναι τα κίνητρα και οι εντυπώσεις τους για εσένα. Οι σχέσεις και ο γάμος σου θα είναι σε πρώτο πλάνο και θα προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες και απαιτήσεις του/ης συντρόφου σου. Γενικότερα θα επικρατεί ευχάριστο κλίμα ακόμη και αν η σχέση σου, δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.