Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 07:29

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως (Βίντεο)

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας της έδρας κατά την αγόρευση της στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Έχουν μιλήσει πολλοί, ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης, είπε η εισαγγελέας της έδρας στην έναρξη της αγόρευσής της. Μια αγόρευση – καταπέλτης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η εισαγγελέας αναφέρθηκε λεπτομερώς στο τι έκανε και κυρίως τι δεν έκανε η 35χρονη, όταν η Τζωρτζίνα έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της κι ενώ είχαν ήδη φύγει από τη ζωή η Μαλένα και η Ίριδα.

«Μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση έρχεται η ανακοπή της Τζωρτζίνας και ο κ. Δασκαλάκης ως δια μαγείας επιστρέφει στην κυρία κατηγορούμενη για να το αντιμετωπίσουν μαζί…. Είχε το νου της στον κ. Δασκαλάκη κι αν δηλώνει παντρεμένος, αν φοράει τη βέρα του. Το παιδί νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο, έχει χάσει δυο παιδιά και κάνει αναρτήσεις στα social media».

Σοκαρισμένη η εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο ένα από τα μηνύματα του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης, ο οποίος φαίνεται πως αναρωτιόταν, «κάθε φορά που θα χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια;».

«Τι εννοεί ο κύριος Δασκαλάκης; Εγώ όταν το διάβασα ανατρίχιασα! Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό το μήνυμα! Γιατί δεν τον πήρε να τον βρίσει;», αναρωτήθηκε η εισαγγελέας.

Η εισαγγελέας «καυτηρίασε» τη στάση της υπεράσπισης να αφήσει αιχμές κατά του αναισθησιολόγου που έκανε ΚΑΡΠΑ στο παιδί επί 50 λεπτά.

«Εγώ τον συγχαίρω τον κ. Χασαπόπουλο! Είναι ευτύχημα που επανήλθε η μικρή Τζωρτζίνα. Ο κ. Χασαπόπουλος απέδειξε ότι ήταν ένας γιατρός και άνθρωπος με Α κεφάλαιο».

Η καρδιά της Τζωρτζινας ήταν οχυρωμένη. Ήταν μια πλήρως λειτουργική καρδιά, συνέχισε η κα εισαγγελέας.

Η κα εισαγγελέας χαρακτήρισε ανεξήγητα τα επεισόδια της μικρής Τζωρτζίνας, λέγοντας ότι μόνο η μητέρα ήταν παρούσα κάθε φορά που αυτά ξεκινούσαν.

Δείτε το βίντεο του Mega:


NEWSLETTER