Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 09:44

Αστρολογία – 2/03/2024

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 2/03/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον 8ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 12ο οίκο σου, ξυπνά ευαισθησίες και την ενστικτώδη ανάγκη να βοηθήσεις ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί. Μπορεί να δώσεις χρήματα ή ακόμη και να ερευνήσεις σε βάθος τρόπους που θα δώσουν λύσεις. Κατά την διάρκεια της ημέρας η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στον 9ο οίκο σου και η διάθεσή σου θα αλλάξει εντελώς. Θα φιλοσοφήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Ταύρος

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον 7ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 11ο οίκο σου, είναι μια αρκετά επιβοηθητική όψη για να συναισθανθείς τις ανάγκες είτε του/ης συντρόφου σου, είτε κάποιου/ας φίλης. Θα είσαι αρκετά υποστηρικτικός/ή και με ευαισθησία και ρομαντισμό θα βλέπεις τα πάντα γύρω σου. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο οίκο σου και θα γίνεις ακόμη πιο συναισθηματικός/ή αλλά παράλληλα μυστικοπαθής.

 

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 6ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 10ο οίκο σου, στον εργασιακό χώρο θα αντιμετωπίζεις με ιδιαίτερη ευαισθησία προβλήματα συναδέλφων ή πελατών. Θα είσαι εξαιρετικά συναισθηματικός/ή και εξυπηρετικός/ή, προκειμένου να βοηθήσεις, ενώ αργότερα που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις θα αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στις συμπεριφορές των άλλων.

 

Καρκίνος

Με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 5ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο οίκο σου, ξεκινά η ημέρα σου με ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση καθώς και τάση για όνειρα με μεγάλες προσδοκίες που θα φανεί αν διαψευστούν ή όχι σε εν ευθέτω χρόνω. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ανεβασμένη ψυχολογία και κυρίως έμπνευση και δημιουργικότητα. Ευτυχώς όταν θα περάσει η Σελήνη στον ζώδιο του Τοξότη θα έχεις ήδη πολύ καλή διάθεση.

 

Λέων

Με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 4ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 8ο οίκο σου, η ημέρα ξεκινά με εσένα να είσαι συναισθηματικά ευάλωτος/η και φορτισμένος/η από μνήμες που φέρνουν στο παρόν, το παρελθόν. Δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικές οι αναμνήσεις, ωστόσο θα νιώσεις βαθιά συγκινημένος/η και θα νοσταλγήσεις παλιές καλές εποχές. Μπορεί ακόμη, να ασχοληθείς με κληρονομικές υποθέσεις.

 

Παρθένος

Με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 3ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 7ο οίκο σου, θα θελήσεις να ξεφύγεις από τις καθημερινές σου δραστηριότητες και ρουτίνα, κάνοντας σκέψεις και όνειρα που θα σε ξεκουράσουν νοητικά. Θα είσαι υποκειμενικός/ή στις απόψεις σου και για όλους θα έχεις να πεις έναν καλό και υποστηρικτικό λόγο, κυρίως αν κάποιος/α έχει φροντίσει εκ των προτέρων να σε επηρεάσει υπέρ του.

 

Ζυγός

Με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 2ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 6ο οίκο σου, είναι πολύ πιθανό να βοηθήσεις κάποιον/α οικονομικά μόνο και μόνο γιατί πάτησε ευαίσθητα κουμπιά σου, με αποτέλεσμα να εκδηλώσεις τρυφερά συναισθήματα και να δώσεις λιγότερη σημασία στα υλικά αγαθά τουλάχιστον όσο διαρκεί η όψη. Στην πορεία πάντως η διάθεσή σου αλλάζει αισθητά με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο οίκο σου.

 

Σκορπιός

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον 1ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 5ο οίκο σου, εντείνει τα φυσικά χαρακτηριστικά σου και τονίζεται η ευαισθησία, η διαίσθηση, ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός σου. Ασκείς θανάσιμη γοητεία, είσαι ρομαντικός/ή και έχεις μεγάλες προσδοκίες από μια ερωτική σχέση. Θα έχεις τρομερή έμπνευση και πλούσια φαντασία και θα ήταν κρίμα αν σήμερα άφηνες τα έμφυτα ταλέντα σου, ανεκμετάλλευτα.

 

Τοξότης

Οι πρωινές ώρες με το τρίγωνο της Σελήνης από τον 12ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 4ο οίκο σου προσφέρονται για ενδοσκόπηση και απομόνωση. Θα έχεις γόνιμη φαντασία και αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα έχεις αρκετά καλές εμπνεύσεις. Θα έχεις διαίσθηση και με ευαισθησία μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιον/α από την οικογένειά σου, που ενδεχομένως χρειάζεται βοήθεια. Θα εστιάσεις στις προσωπικές ανάγκες.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον 11ο οίκο σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 3ο οίκο σου, είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσεις ένα χέρι βοηθείας σε ένα φιλικό άτομο, ενώ γενικότερα θα εκφράσεις την επιθυμία να ασχοληθείς με ιδεαλιστικούς σκοπούς όπως για παράδειγμα, να γίνεις εθελοντής και μέλος κάποιας ομάδας. Θα νιώθεις ευδιάθετος/η και θα σκέφτεσαι διαρκώς νέα πλάνα και σχέδια προκειμένου να ικανοποιήσεις στόχους και όνειρα.

 

Υδροχόος

Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τα καλλιτεχνικά οι πρωινές ώρες είναι ό,τι πρέπει για να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να δείξεις τις ικανότητες και δυνατότητές σου στο καλλιτεχνικό στερέωμα, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 10ο οίκο σου και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 2ο οίκο σου. Θα πάρεις ικανοποίηση από την απόδοσή σου και θα ανέβη η αυτοπεποίθησή σου, ενώ κοινωνικά θέματα θα τα αντιμετωπίσεις με μεγάλη ευαισθησία.

 

Ιχθύες

Περισσότερο από καθετί θα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, κάνοντας όνειρα με την Σελήνη στον 9ο οίκο σου και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 1ο οίκο σου. Ονειρεύεσαι ταξίδια, θα εύχεσαι με όλη την δύναμη της ψυχής σου να συμβούν θετικά πράγματα και θα έχεις εξαιρετική διαίσθηση. Η ευαισθησία σου θα είναι αυξημένη και όπου χρειαστεί θα δίνεις με προθυμία την βοήθειά σου.  Μπορεί να παραβρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση/υποχρέωση.

 


NEWSLETTER