Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 08:59

Αστρολογία – 28/03/2024

Αστρολογία – 28/03/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 12ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 2ο οίκο σου μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες τόσο σε αισθηματικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Ως διά μαγείας και χωρίς κανένα προγραμματισμό, παίρνεις ανάσες αφού δίνονται λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα με την Σελήνη από τον Σκορπιό στον 8ο οίκο σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο σταθεροποιούνται τα οικονομικά σου.

 

Ταύρος

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 11ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 1ο οίκο σου, η ημέρα προσφέρεται για να ολοκληρώσεις κοινωνικές επαφές με ανθρώπους που είχες καιρό να συναντηθείς και που εντελώς τυχαία θα συναντήσεις και θα χαρείς. Θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/ή, θα δεχθείς προσκλήσεις μέσα από τις οποίες θα προκύψουν σημαντικές γνωριμίες, με ιδιαίτερα άτομα που θα σε συναρπάσουν και που μελλοντικά θα σε ωφελήσουν.

 

Δίδυμοι

Ετοιμάσου για ανέλπιστες ευκαιρίες και εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 10ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 12ο οίκο σου. Σίγουρα δεν θα είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες αφού οτιδήποτε εκτός ρουτίνας και καθημερινότητας θα σε ελκύει και παράλληλα θα σου δημιουργεί μια ευχάριστη ένταση που θα σε ξεσηκώνει. Θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, ύστερα από εντυπωσιακές ιδέες που θα πραγματοποιήσεις.

 

Καρκίνος

Μια αρκετά συναρπαστική ημέρα θα περάσεις σήμερα με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 9ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 11ο οίκο σου και την Σελήνη να βρίσκεται στον φιλικό σου Σκορπιό και στον 5ο οίκο σου. Οτιδήποτε και αν έχεις προγραμματίσει, ένα είναι το σίγουρο… πως τα προγραμματισμένα σχέδιά σου θα έχουν αναπάντεχες και ευχάριστες εξελίξεις. Θα έλκεσαι και θα ελκύεις οτιδήποτε πρωτότυπο και εκκεντρικό.

 

Λέων

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 10ο οίκο σου, «υπόσχεται» να φέρει νέες ευκαιρίες και συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ξαφνικές λύσεις από το πουθενά έρχονται για να σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις σε δάνεια, χρέη και οφειλές, ενώ μια κληρονομική ή φορολογική υπόθεση θα έχει ανέλπιστα ευχάριστη εξέλιξη. Χρήματα ενδέχεται να πάρεις από έναν/μία συνεργάτη/τιδα.

 

Παρθένος

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 9ο οίκο σου, η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται μέσα από νέες γνωριμίες και προσκλήσεις που θα δεχτείς από χώρους που δεν περίμενες να εμφανιστείς. Το ίδιο και η αισθηματική σου ζωή, καθώς νέοι έρωτες, ενδεχομένως κεραυνοβόλοι κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου. Θα ανέβη η αυτοπεποίθησή σου, θα προκύψουν σχέσεις αμφιβόλου διάρκειας αλλά συναρπαστικές.

 

Ζυγός

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 8ο οίκο σου, μέσα από κάποιες πρωτοποριακές και εκκεντρικές κινήσεις που θα κάνεις, θα αλλάξουν οι συνθήκες στην εργασία σου και θα βελτιωθεί η καθημερινότητά σου. Κάποιες ευχάριστες ανατροπές στο σημερινό πρόγραμμα θα σε ξεσηκώσουν, θα σε απομακρύνουν από την ανιαρή ρουτίνα και θα έχεις ευχάριστα διαλείμματα κατά την διάρκεια της εργασίας σου.

 

Σκορπιός

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 5ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 7ο οίκο σου, ετοιμάσου να ζήσεις συναρπαστικές στιγμές στον αισθηματικό και ερωτικό τομέα. Οι κατακτήσεις θα είναι αυξημένες ακόμη και από ανθρώπους που δεν περίμενες ότι μπορεί να σε έχουν προσέξει. Θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν ακόμη και αν πρόκειται για ένα extreme χόμπι και θα ασχοληθείς με τα παιδιά σου κάνοντας μαζί τους πρωτότυπα πράγματα.

 

Τοξότης

Γενικότερα έχεις τάση εσωστρέφειας με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό στον 12ο οίκο σου και σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 4ο οίκο σου. Ωστόσο με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 4ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 6ο οίκο σου, θα περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου κάνοντας πρωτότυπα πράγματα με την οικογένειά σου και ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και νιώθεις ασφαλής μαζί τους. Θα ασχοληθείς με την διακόσμηση του σπιτιού σου και θα έχεις εξαιρετικές ιδέες.

 

Αιγόκερως

Αρκετά κοινωνική και ενδιαφέρουσα προμηνύεται η σημερινή ημέρα με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 5ο οίκο σου. Αυξημένες μετακινήσεις και συναντήσεις με γνώριμους/ες που είχες καιρό να βρεθείς θα σε χαροποιήσουν. Ευχάριστα νέα και συζητήσεις, εξαιρετικά πρωτότυπες απόψεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του άλλου φύλου. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια εκδρομή με τον/ην αγαπημένο/η σου.

 

Υδροχόος

Το mood της ημέρας ταιριάζει στην εκκεντρική σου φύση μιας και η ημέρα χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και ανατροπές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 2ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 4ο οίκο σου, θα φέρει ανέλπιστες ευκαιρίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή μιας αγοραπωλησίας. Μπορείς να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη αγορά ακινήτου ή να πουλήσεις ένα ακίνητο εντελώς ξαφνικά και να δεις τις καταθέσεις σου να αυξάνονται.

 

Ιχθύες

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 1ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 3ο οίκο σου, προετοιμάσου για νέες ερωτικές γνωριμίες. Γοητεύεις και ελκύεις εύκολα το άλλο φύλο και κυρίως ανθρώπους που είναι περισσότερο εκκεντρικοί στις απόψεις τους απ’ ό,τι εσύ με αποτέλεσμα να συναρπάζεσαι. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό στον 9ο οίκο σου και σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 3ο οίκο σου, είναι πιθανό να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό.