Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 09:55

Αστρολογία – 13/04/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Η Σελήνη μέσα από τον 3ο οίκο σου, σε κάνει ιδιαίτερα κινητικό/ή και επικοινωνιακό/ή. Θα πάρεις ειδήσεις, πληροφορίες για ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία που θέλεις να κλείσεις, ενώ με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 1ο οίκο σου, θα συνδυάζεις άριστα το τερπνόν μετά του ωφελίμου στις σχέσεις και συνδιαλλαγές σου με τους/ις άλλους/ες. Μπορεί να κάνεις ευχάριστα πράγματα μαζί με αδέλφια και συγγενείς, ή ακόμη και να διευθετήσετε μαζί εκκρεμότητες.

 

Ταύρος

Οι υλικές σου ανάγκες και η συναισθηματική σου εξασφάλιση είναι από τα θέματα που θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 2ο οίκο σου. Θα υπάρξει αστάθεια στα οικονομικά σου και αυτός είναι ένας λόγος για να έχεις ανασφάλεια ακόμη και αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος επί της ουσίας. Το πρωί πάντως με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 12ο οίκο σου, μπορεί να κλείσεις μια μυστική συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδη.

 

Δίδυμοι

Αρκετά ευμετάβλητη θα είναι η διάθεσή σου με τάση να προσαρμόζεσαι με την Σελήνη να βρίσκεται στον 1ο οίκο σου. Μάλιστα με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 11ο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς και να συζητήσεις σχέδια και πλάνα επαγγελματικού και μη περιεχομένου. Αν είσαι νέος/α σε ηλικία μπορείς στο πλαίσιο της συμβουλευτικής διαδικασίας να πάρεις χρήσιμες πληροφορίες προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τις δεξιότητες και ικανότητές σου με την στήριξη εξειδικευμένου προσωπικού.

 

Καρκίνος

Κρύβεις τα συναισθήματά σου με την Σελήνη στον 12ο οίκο σου και όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 10ο οίκο σου, έχεις κρυφές ελπίδες για μια προαγωγή, ή ακόμη και για αλλαγή εργασίας. Σταμάτα να είσαι ανασφαλής και μοιρολάτρης γιατί ειδικά σήμερα θα κερδίσεις την εύνοια κάποιων ανθρώπων που μπορούν να σου χαρίσουν περισσότερη φήμη και να γίνεις περισσότερο γνωστός/ή σε ένα ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Λέων

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 11ο οίκο σου θα έχεις καλή διάθεση και όρεξη να βάλεις νέους στόχους και να τους εκθέσεις σε ανθρώπους που έχουν την δύναμη να σε στηρίξουν. Θα έχεις μια αρκετά κοινωνική ημέρα και το πρωινό σου θα είναι αξιοσημείωτο αφού θα καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό και την εύνοια σημαντικών ανθρώπων. Οι γνωριμίες είναι το παν και φροντίζεις να είσαι διαλλακτικός/ή ανάλογα με το ποιον/α έχεις μπροστά σου.

 

Παρθένος

Με την προσοχή στραμμένη στα επαγγελματικά σου σε βρίσκει η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 10ο οίκο σου. Θα είσαι αρκετά υπεύθυνος/η και με ευαισθησία θα αντιμετωπίζεις οτιδήποτε προκύψει στον χώρο της καριέρας. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο μέσα από τον 8ο οίκο σου, θα είσαι άξιος/α να φέρεις εις πέρας οικονομικές και επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις. Μια κληρονομιά ή χρήματα που θα πάρεις από άλλους/ες, θα σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου σχέδια.

 

Ζυγός

Θα έχεις αρκετά καλή διάθεση και τάση να απελευθερωθείς από υποχρεώσεις και δουλειές ρουτίνας με την Σελήνη να βρίσκεται στον 9ο οίκο σου. Ακόμη και αν υποχρεωθείς να κάνεις κάποια πράγματα με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 7ο οίκο σου, θα ξεκλέψεις χρόνο να βρεθείς για έναν καφέ ή να έχεις μια κοινωνική επαφή που θα γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σου. Συναισθηματικά θα νιώθεις ισορροπημένος/η με αποτέλεσμα οτιδήποτε αναλάβεις να το φέρεις εις πέρας.

 

Σκορπιός

Κάπως δύσκολη θα είναι η σημερινή ημέρα για εσένα με την Σελήνη στον 8ο οίκο σου, γιατί θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι απαισιόδοξα και να βαραίνεις ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η, θα ψάχνεις για απώτερα κίνητρα στις συμπεριφορές των άλλων και είναι πιθανό να έχεις έντονα συναισθήματα ζήλιας. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 6ο οίκο σου, με άνεση θα διεκπεραιώσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

 

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σου μονοπωλούν σήμερα οι σχέσεις γενικότερα και ειδικότερα οι προσωπικές με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 5ο οίκο σου, θα φέρει μια νέα συνεργασία ή ακόμη και μια νέα ερωτική γνωριμία που καλό θα είναι να μην βιαστείς να την προάγεις σε σχέση, αν θέλεις να έχει διάρκεια. Επειδή θα είσαι εξαρτημένος/η από τις διαθέσεις των άλλων, φρόντισε να συναναστραφείς ανθρώπους θετικούς, γιατί το βράδυ θα είσαι κάπως.

 

Αιγόκερως

Καμία ευαισθησία και συναισθηματική φόρτιση δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου προκειμένου να διεκπεραιώσεις επαγγελματικές και καθημερινές υποχρεώσεις με την Σελήνη στον 6ο οίκο σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 4ο οίκο σου, μπορεί να ξεκινήσεις εργασίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο ή στον χώρο του σπιτιού σου, ενώ γενικότερα οι υποχρεώσεις τρέχουν και εσύ μαζί για να προλάβεις με αποτέλεσμα να έχεις επιπρόσθετο άγχος.

 

Υδροχόος

Πέρα βρέχει για εσένα σήμερα μιας και έχεις κέφι και όρεξη να ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σε ικανοποιούν ακόμη και αυτό είναι εγωιστικό. Η Σελήνη στον 5ο οίκο σου και σε εξάγωνο με τον Ηλιο από τον 3ο οίκο σου, δεν σου αφήνει περιθώρια για δυσάρεστες σκέψεις και καταστάσεις. Θα είσαι αρκετά δημιουργικός/ή, στοργικός/ή, καλοπροαίρετος/η και ρομαντικός/ή με τον/ην αγαπημένο/η σου αλλά και τα παιδιά σου αν έχεις.

 

Ιχθύες

Σήμερα δεν το έχεις με τις κοινωνικές υποχρεώσεις και προτιμάς να κλειστείς στον εαυτό σου και στο σπίτι σου μακριά από τον κόσμο, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 4ο οίκο σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 2ο οίκο σου, είναι πιθανό να επιδοθείς σε αγορές και ψώνια του σπιτιού σου, ενώ αν στοχεύεις σε μια αγορά ή πώληση ενός ακινήτου, να το αποφύγεις για τις επόμενες ημέρες. Οι σχέσεις με τους δικούς σου θα είναι αρκετά βελτιωμένες σήμερα.