Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 10:26

Ίλιον: Με μαφιόζικο τρόπο η αρπαγή των 4 παιδιών από τη μητέρα τους (βίντεο)

Λεπτομέρειες για την αρπαγή των τεσσάρων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον το μεσημέρι της Τρίτης έδωσε ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων από τη μητέρα τους έγινε με μαφιόζικο τρόπο. Παράλληλα, ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” επισήμανε πως είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα η επιμέλεια των παιδιών γιατί κινδύνευαν στο χώρο που ζούσαν.

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν στο χώρο που ζούσαν. Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού για να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία», είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» το συμβάν σημειώθηκε στις 14/05/2024 και ώρα 13:45, όταν η μητέρα προέβη σε αρπαγή των ανηλίκων Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, στο οποίο φιλοξενούνταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής και έκτοτε αγνοούνται.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την ίδια ημέρα και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: news247.gr