Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 10:10

Αστρολογία – 21/05/2024

Αστρολογία – 21/05/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Από σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο σου και είναι πιθανό να έχεις κάπως βαριά ψυχολογική διάθεση, εσωστρέφεια και μπορεί να το ρίξεις στην έρευνα για διάφορα υπαρξιακά ζητήματα που ενδεχομένως σε απασχολούν. Η ημέρα ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου, για να βαρύνει ακόμη περισσότερο η ψυχολογία σου και να σου βγουν έντονα συναισθήματα ακόμη και κακίας. Εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης που θα έχεις είναι πιθανό να προκαλέσεις με την στάση σου εντάσεις.

 

Ταύρος

Η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό στον 7ο σου για να φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Νωρίς το πρωί θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 10ο σου, η διάθεσή σου θα εξαρτάται πολύ από του/ης συντρόφου σου αλλά και από των συνεργατών σου μιας και κάποια θέματα στον χώρο της καριέρας εξαρτώνται από εκείνους/ες. Είναι πολύ πιθανό εκείνες τις στιγμές να βγάλεις εμπάθεια, κακίες και ζήλιες για έναν/μία συνεργάτη ή ακόμη και για τον/η εργοδότη σου. Νιώθεις πως θέλουν να σου επιβληθούν και να σε χειραγωγήσουν και αυτό σε πιέζει.

 

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο σου και είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείς με γραφειοκρατικές υποθέσεις, να ξεσκαρτάρεις χαρτιά, να κάνεις έρευνες σε βάθος και με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Νωρίς το πρωί που θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου, ενδέχεται να σε πιάσουν εμμονές και να καταπιαστείς με την καθαριότητα και τακτοποίηση του χώρου σου, ή να σε προβληματίσει η υγεία ενός συγγενικού σου προσώπου ή ακόμη και να σε ενοχλήσει η συμπεριφορά του απέναντι στο πρόσωπό σου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη από σήμερα περνάει στον Σκορπιό στον 5ο σου, και θα γίνεις πιο κοινωνικός/ή. Ωστόσο επειδή θα σχηματιστεί νωρίς το πρωί, ένα τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, είναι πιθανό να έχεις έντονα συναισθήματα πάθους για τον/η αγαπημένο/η, να σε πιάσουν ζήλιες και καχυποψίες. Μπορεί να σε πιάσουν ανασφάλειες για τα οικονομικά σου, ειδικά αν τελευταία έχεις κάνεις μια επένδυση. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 11ο σου, τις απογευματινές ώρες, δύσκολα θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με κάποιο φιλικό άτομο.

 

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στον 4ο σου από το ζώδιο του Σκορπιού για να σου φέρει την διάθεση να κλειστείς στο σπίτι ή να ασχοληθείς με προσωπικά και οικογενειακά θέματα, ενώ με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, νωρίς το πρωί, μπορεί να σε πιέσει ψυχολογικά ο/η σύντροφός σου και να νιώσεις έντονα και βίαια συναισθήματα για εκείνον/η, ύστερα από την ψυχολογική πίεση που θα σου ασκήσει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 10ο σου, ενδέχεται να φέρει μια πρόσκληση για ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό ραντεβού.

 

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο σου, για να αυξήσει την διάθεσή σου να συναντηθείς και να επικοινωνήσεις με κόσμο, ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, μπορεί να νιώσεις βαριές τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να μην έχεις την διάθεση ή την ενέργεια να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού ή του εργασιακού σου χώρου ούτε καν ενημερωτικά για το πως πηγαίνουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 9ο σου, θα προκύψει κρίση στη σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα.

 

Ζυγός

Σήμερα που θα περάσει η Σελήνη στον Σκορπιό στον 2ο σου, θα σε πιάσει μια καρμιριά και έντονη κτητικότητα με τα χρήματα και τα πράγματά σου. Τις πρωινές ώρες θα σχηματιστεί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, και δεν θα θέλεις να δώσεις τίποτα. Είναι πιθανό με πλάγιους τρόπους και μέσα από ψυχολογικά παιχνίδια να σε φέρουν στο φιλότιμο τα παιδιά σου, ή ο/η ερωτικός/ή σύντροφος ώστε να τους δώσεις περισσότερα χρήματα. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 8ο σου, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα για τα κοινά οικονομικά.

 

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου, αφενός για να εκφράσεις ευκολότερα την προσωπικότητά σου, αφετέρου για να εκφράσεις τις επιθυμίες και ατομικές σου επιδιώξεις. Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου ποιος/α είδε τον Σκορπιό και δεν φοβήθηκε. Θα προκληθούν εντάσεις και ξεσπάσματα μέσα στο σπίτι με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Τις απογευματινές ώρες με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 7ο σου, η επικοινωνία με τον/η σύντροφό σου σε κάθε περίπτωση θα είναι προβληματική. 

 

Τοξότης

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο σου και σταδιακά θα αποσύρεσαι από την πολυκοσμία. Θα έχεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η, ωστόσο τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια έντονες φοβίες και ανασφάλειες. Θα διακατέχεσαι από αδιόρατους φόβους, θα κάνεις τρομακτικά και απαισιόδοξα σενάρια, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ψύχραιμος/η. Με την αντίθεση της Σελήνης τις απογευματινές ώρες με τον Ερμή από τον 6ο σου, αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να διευθετηθούν κάποιες υποχρεώσεις.

 

Αιγόκερως

Από σήμερα η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό στον 11ο σου και θα έχεις την επιθυμία να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα για να μοιραστείς τους στόχους σου. Ωστόσο τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, είναι πιθανό να πιέσεις κάποιες καταστάσεις εξαιτίας των οικονομικών σου ανασφαλειών. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή από τον 5ο σου, είναι πιθανό να προκύψουν θέματα μεταξύ του/ης ερωτικού/ής συντρόφου σου με την παρέα σου και να διαφωνήσουν εντόνως.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό στον 10ο σου, η προσοχή σου θα στραφεί σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που ενδεχομένως πρέπει να διεκπεραιώσεις. Τις πρωινές ώρες θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου και θα έχεις βίαια και πρωτόγονα ένστικτα, με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις να επιβληθείς εκμεταλλευόμενος/η, το σθένος και την εξαιρετική αντοχή που νιώθεις. Η αντίθεση της Σελήνης που θα σχηματιστεί τις απογευματινές ώρες με τον Ερμή από τον 4ο σου, θα φέρει διαφωνίες.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να έχει περάσει τα ξημερώματα στο ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις έρευνα σχετικά με θέματα γνώσεων. Τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, θα κάνεις απίστευτα σενάρια, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς στην δύσκολη θέση να αποφασίσεις για μια κατάσταση, αν πρέπει να μιλήσεις και να ανοίξεις τα χαρτιά σου ή όχι. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή από τον 3ο σου, θα διχαστείς τόσο για τις απόψεις όσο και για τις αποφάσεις σου.

ου, να το παρακάνεις με τις σπατάλες και να τα βάλεις μαζί τους.