Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 09:40

Αστρολογία – 30/05/2024

Αστρολογία – 30/05/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

Κριός

Θα έχεις διαίσθηση και αδιάψευστη βεβαιότητα για το ένστικτό σου με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, ωστόσο θα κάνεις αρκετά λάθη με τα τετράγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ηλιο που βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο οίκο σου. Θα υπάρχει ανειλικρίνεια ακόμη και στον ίδιο σου τον εαυτό, εξαιτίας του γεγονότος πως κάποια πράγματα θα τα βλέπεις άκρως συναισθηματικά ενώ θα πρέπει να τα εκλογικεύσεις και κάποια θα τα βλέπεις περισσότερο ορθολογιστικά.

 

Ταύρος

Ενώ γενικότερα θα έχεις καλή διάθεση και ενθουσιασμό προκειμένου να προωθήσεις σχέδια και πλάνα που αφορούν το μέλλον σου με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, τα τετράγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον 2ο οίκο σου, μπλοκάρουν κατά κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου με αποτέλεσμα να διχάζεσαι και να αναρωτιέσαι πώς θα προχωρήσεις. Ενδέχεται τις πρωινές ώρες να έχεις δυσαρέσκεια, ανισορροπία στην διάθεση και στο πορτοφόλι σου αστάθεια.

 

Δίδυμοι

Αρκετά δύσκολη ημέρα σε επίπεδο ευαισθησίας. Η Σελήνη στους Ιχθύς στον 10ο οίκο σου, σε κάνει να θέλεις να τραβήξεις τα φώτα και τα βλέμματα επάνω σου, ωστόσο αγχώνεσαι για την εικόνα και την φήμη σου και με τα τετράγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ηλιο από τον 1ο οίκο σου, ψωνίζεσαι με την πάρτη σου, βγαίνεις προς τα έξω εγωκεντρικός/ή και παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις, ενώ παράλληλα έχεις και τάσεις τεμπελιάς. Θα έχεις έντονες εναλλαγές στην διάθεση και υποκειμενικότητα.

 

Καρκίνος

Οι τάσεις σου για σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο οίκο σου είναι να ξεφύγεις με κάθε τρόπο από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τη ρουτίνα, πολύ περισσότερο που θα σχηματίσει τετράγωνα με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον 12ο οίκο σου. Θα έχεις τεμπέλικες διαθέσεις, την ανάγκη να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, αισιοδοξία αλλά και σχέδια τα οποία είτε ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σου, είτε τα κρατάς κρυφά. Γενικότερα θα έχεις καλή και αισιόδοξη διάθεση.

 

Λέων

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο οίκο σου, θα έχεις την τάση να ανακαλύπτεις μυστικά και γενικά να ψυχολογείς εύκολα τις διαθέσεις των άλλων. Θα είσαι εσωστρεφής, ενδεχομένως και καχύποπτος/η, ενώ με τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ηλιου από τον 11ο οίκο σου είναι πιθανό να βγάλεις κακοδιαθεσία και παράπονα για φιλικά άτομα τα οποία έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να παρασυρθείς σε σπατάλες και να αποφύγεις να πληρώσεις δάνεια και χρέη.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο οίκο σου, θα είναι τονισμένη η ανάγκη για αισθηματικές σχέσεις, συνεργασίες και επαφές με κόσμο. Θα έχεις διαρκείς μεταβολές στην διάθεσή σου και αυτό γιατί θα στηρίζεσαι πολύ στους/ις άλλους/ες και θα προσπαθείς να πηγαίνεις με τα νερά τους. Ωστόσο με τα τετράγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον 10ο οίκο σου, θα δυσκολευτείς να συνδυάσεις την επαγγελματική με την κοινωνική και προσωπική σου ζωή.

 

Ζυγός

Θα έχεις την ενστικτώδη επιθυμία να εργαστείς, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητάς σου με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο οίκο σου, ωστόσο με τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον 9ο οίκο σου, διαρκώς θα αποσπάται η προσοχή σου, θα έχεις την τάση να ονειροπολείς και σε κάθε ευκαιρία θα το ρίχνεις στο διάλειμμα, με αποτέλεσμα οι δουλειές σου να πηγαίνουν πίσω. Πιο εύκολα θα σερφάρεις στο διαδίκτυο παρά θα εργάζεσαι.

 

Σκορπιός

Κοίτα να δεις τι γίνεται σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου και στο ζώδιο των Ιχθύων. Εχεις όλη την καλή διάθεση να οργανώσεις τις διακοπές σου, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, να φλερτάρεις αδιακρίτως αφού ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη, όμως με τα τετράγωνα που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον 8ο οίκο σου, θα είσαι καχύποπτος/η, ζηλιάρης/α και θα έχεις κτητικές διαθέσεις. Θα έχεις αυξημένες ερωτικές διαθέσεις και υπερβολικές απαιτήσεις.

 

Τοξότης

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο οίκο σου και να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο οι παρέες όσο και οι καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις, εκτός του ότι θα σε διασκεδάσουν, ίσως συμβάλλουν και στην εξέλιξή σου, καθώς είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε προωθήσουν, θα σε στηρίξουν ή θα έχεις κοινά να μοιραστείς. Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να συναναστραφείς με άτομα, που είναι διαφορετικά από σένα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο οίκο σου και να σχηματίζει τετράγωνα με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον 6ο οίκο σου. Διάθεση για επικοινωνία, για συναντήσεις και επαφές με γνωστούς, για πολυλογία και άχρηστες πληροφορίες και νέα που δεν θα χρησιμεύσουν πουθενά και ενδεχομένως άσκοπες μετακινήσεις που θα σου φέρουν εκνευρισμό. Στις συζητήσεις σου θα περιαυτολογείς και θα έχεις τάση επίδειξης γνώσεων με αποτέλεσμα οι υποχρεώσεις σου να μείνουν πίσω.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο οίκο σου, θα έχεις μεγάλη ανάγκη για ασφάλεια και συναισθηματικό δέσιμο με το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Ωστόσο σήμερα θα υπάρξουν οικονομικές διακυμάνσεις και παράλληλα, με τα τετράγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον 5ο οίκο σου, θα έχεις απίστευτες τάσεις γενναιοδωρίας και σπατάλης με αποτέλεσμα να ρισκάρεις αρκετά σε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή αγορές. Αν το ρίξεις στον τζόγο και τα στοιχήματα, το πιθανότερο είναι να χάσεις τα χρήματά σου.

 

Ιχθύες

Ημέρα γκρίνιας και παραπόνων η σημερινή με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο στον 1ο οίκο σου και να σχηματίζει τετράγωνα με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον 4ο οίκο σου. Θα έχεις αρκετές μεταπτώσεις και διακυμάνσεις στην διάθεσή σου, δύσκολα θα ικανοποιείσαι, θα έχεις υπερένταση και ανεξέλεγκτα συναισθηματικά ξεσπάσματα για ψύλλου πήδημα. Θα προσπαθείς υπέρ του δέοντος για να αφήνεις καλές εντυπώσεις και παράλληλα θα έχεις πολλές απαιτήσεις με αποτέλεσμα να αδιαφορείς για τις ανάγκες των άλλων.