Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 18:04

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Δημήτρης Κόκοτας

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Δημήτρης Κόκοτας

Βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ ο Δημήτρης Κόκοτας. Τι δηλώνουν η αδελφή του και η Ματίνα Παγώνη για την κατάστασή του.

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά το βαρύ έμφραγμα που υπέστη στα τέλη Μαρτίου.

Ωστόσο, κάποια ευχάριστα νέα “είδαν” το φως της δημοσιότητας σήμερα, Πέμπτη καθώς έγινε γνωστό πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Η αδελφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, δηλώνοντας: “Περιμένουμε τα καλύτερα. Δεν μπορώ να σας πω κάτι, απλά περιμένουμε τα καλύτερα. Τον βλέπω καθημερινά. Έχει βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας“.
Την είδηση επιβεβαίωσε και η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό”, είπε: “Από προχθές ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ. Η κλινική του κατάσταση είναι σταθερή, δεν έχει αλλάξει προς το παρόν κάτι”.

“Στη ΜΑΦ, να ξέρετε, όταν μεταφέρεται ένας άρρωστος, έχει περισσότερες ώρες επισκεπτήριο. Είναι μία σταθερή κλινική κατάσταση, χρειάζεται χρόνο, οι γιατροί και η ομάδα είναι κοντά του, οι εξετάσεις και οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να γίνονται” πρόσθεσε.

Πηγή: news247.gr