Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 09:20

Αστρολογία – 08/06/2024

Αστρολογία – 08/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

Κριός

Δύσκολα θα εκδηλώνεται η επιθυμία σου για επικοινωνία με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον 12ο οίκο σου, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου. Θα νιώθεις αδύναμος/η να εξηγήσεις τις απόψεις και αντιλήψεις σου, θα γίνεσαι απορριπτικός/ή με τον ίδιο σου τον εαυτό εξαιτίας της ανασφάλειας και των φόβων που θα έχεις για όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι με την σκέψη και μόνο πως δεν θα γίνουν κατανοητά.

 

Ταύρος

Την σημερινή ημέρα απόφυγε τις ακριβές αγορές και γενικά τις γενναιοδωρίες και σπατάλες με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον 2ο οίκο σου με τον Κρόνο από τον 11ο οίκο σου, γιατί είναι πιθανό κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιος/α από τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο να περάσει μια δοκιμασία και εμμέσως πλην σαφώς, να σου ζητήσει χρήματα που θα δυσκολευτεί να σου επιστρέψει. Γενικότερα οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις χρήζουν προσοχής διότι είναι πολύ πιθανό να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες.

 

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα δεν είναι καθόλου κατάλληλη για επενδύσεις τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό. Με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον 10ο οίκο σου, είναι πολύ πιθανό να μείνεις μακριά από τον/ην αγαπημένο/η σου εξαιτίας επαγγελματικών ή κοινωνικών υποχρεώσεων που σε πιέζουν αφόρητα. Ακόμη και αν δεν ισχύει το παραπάνω, η σχέση σου δεν θα είναι στα καλύτερά της και ίσως χρειαστεί να μείνεις μόνος/η, να σκεφτείς, να κάνεις την αυτοκριτική σου.

 

Καρκίνος

Ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης στον 12ο οίκο σου με τον Κρόνο στον 9ο οίκο σου και ενδέχεται να νιώσεις μοναξιά, θλίψη και απογοήτευση. Θα αισθάνεσαι κουρασμένος/η, οκνηρός/ή και παθητικός/ή, με αποτέλεσμα οτιδήποτε χρειαστεί να αντιμετωπίσεις να το δεις ως αγγαρεία που θα σου στερήσει ακόμη περισσότερο ενέργεια και φαιά ουσία. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν σε σχέση με μια νομική υπόθεση, σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών ή σε σχέση με το εξωτερικό.

 

Λέων

Με την Σελήνη στον 12ο οίκο σου θα έχεις έλλειψη διάθεσης για κοινωνικότητες και την ανάγκη να κρύψεις τα συναισθήματά σου. Εκεί όμως που θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα είναι στον ερωτικό τομέα με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον 11ο οίκο σου με τον Κρόνο από τον 8ο οίκο σου και αυτό γιατί κάποιον/α που ως τώρα έβλεπες φιλικά, τον/ην βλέπεις με μάτια ερωτικά ή και το αντίθετο. Ετσι είναι πιθανό να βάλεις φρένο στις ερωτικές σου επιθυμίες ή να σου βάλουν και να σε πιάσει τάση μοναξιάς και απογοήτευσης.

 

Παρθένος

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 10ο οίκο σου με τον Κρόνο από τον 7ο οίκο σου, ενδέχεται να φέρει κάποια αισθηματικά προβλήματα. Είναι πιθανό να σε φορτώσει με επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις ο/η σύντροφός σου και να μην σε αφήνει να εστιάσεις στην καριέρα και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα είναι δύστροπος/η και επικριτικός/ή με τις επιλογές σου, με αποτέλεσμα να σε ψυχράνει. Οσο περισσότερο σε κριτικάρει, τόσο περισσότερο θα αισθάνεσαι καταπιεσμένος/η και ανασφαλής.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, αν εργάζεσαι σήμερα θα δραστηριοποιηθείς έντονα, θα είσαι δημοφιλής και συνεργάσιμος/η προκειμένου να μην εκτεθείς στα μάτια του/ης εργοδότη/τριάς σου. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον 9ο οίκο σου με τον Κρόνο στον 6ο οίκο σου, είναι πιθανό από τις πολλές υποχρεώσεις, την αυξημένη εργασία, το άγχος και την κούραση να αναβάλλεις ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση, ενώ αν βρίσκεσαι σε επαγγελματικό ταξίδι θα συναντήσεις στον δρόμο σου αρκετά εμπόδια.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 9ο οίκο σου, θα έχεις την επιθυμία να ξεφύγεις από όλα όσα σου προκαλούν ανία, κάνοντας διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον 8ο οίκο σου με τον Κρόνο στον 5ο οίκο σου, μπορεί να σε πιάσουν τσιγκουνιές και ανασφάλειες για τα οικονομικά σου. Αναλόγως θα επηρεαστούν τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να βάλεις φρένο σε διασκεδάσεις και απολαύσεις. Αν υπάρχουν παιδιά μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα μαζί τους γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/ή.

 

Τοξότης

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σου με τον Κρόνο από τον 4ο οίκο σου και είναι πιθανό να προκύψουν κάποια ζητήματα με την οικογένειά σου που θα επηρεάσουν τον γάμο ή την σχέση σου. Θα σε υποχρεώσουν να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις ή που ζορίζεσαι και θα αναγκαστείς να περιορίσεις την κοινωνικότητα και διασκέδασή σου. Αν είσαι σε σχέση δύσκολα θα συναντηθείς με τον/ην αγαπημένο/η σου, ειδικά αν είσαι σε νεαρή ηλικία αφού οι γονείς σου θα σε αποτρέψουν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο σου με τον Κρόνο από τον 3ο οίκο σου και θα νιώθεις αρκετά βαριές τις υποχρεώσεις πάνω στο κεφάλι σου. Το κυριότερο είναι πως συναντήσεις με κοντινά άτομα, μετακινήσεις, συναλλαγές και δοσοληψίες θα παρουσιάσουν εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές με αποτέλεσμα οι δουλειές να πάνε πίσω και να χρειάζεται να δώσεις ακόμη περισσότερη ενέργεια που όμως δεν θα έχεις. Απόφυγε να δεις ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σε κουράσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο.

 

Υδροχόος

Την τελευταία περίοδο το έχεις ρίξει στην διασκέδαση και τα ερωτικά σου, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να μαζευτείς. Αφενός η Σελήνη στον 6ο οίκο σου, θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις και δουλειές που θα πρέπει να διευθετήσεις, αφετέρου με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σου με τον Κρόνο στον 2ο οίκο σου, θα βάλεις φρένο στα συναισθήματά σου και τις ξέφρενες διασκεδάσεις. Για κάποιους λόγους δεν θα έχεις την διάθεση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κυρίως αν βιώνεις ένα χωρισμό.

 

Ιχθύες

Αρχικά με την Σελήνη να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου, θα έχεις καλή διάθεση και όρεξη να απολαύσεις οτιδήποτε σου προσφέρεται απλόχερα. Θα έχεις τάση για διασκεδάσεις, έρωτες και φλερτ, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πολύ πιθανό με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον 4ο οίκο σου με τον Κρόνο από τον 1ο οίκο σου, να αλλάξει η συμπεριφορά σου, να έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τους πολύ δικούς σου ανθρώπους και να γίνεις αυστηρός/ή, σκληρός/ή και ψυχρός/ή.