Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 17:38

Αθηνών-Κορίνθου: Αλλάζουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

Αθηνών-Κορίνθου: Αλλάζουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

Με την κυκλοφορία των οχημάτων να έχει ομαλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, η Τροχαία ανακοίνωσε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, την ώρα που συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στο ύψος του Ισθμού, στο 75,5ο χιλιόμετρο, εκεί που το βράδυ της Παρασκευής ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, η αμφιδρόμηση που γινόταν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς την Αθήνα διεκόπη, ως εκ τούτου οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίες χρησιμοποιούνται κανονικά μόνο για την άνοδο.

Παράλληλα εξακολουθεί να ισχύει η εκτροπή κυκλοφορίας στο κόμβο Λουτρακίου στο καθοδικό ρεύμα προς Κόρινθο καθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από τα διόδια Ελευσίνας έως το κόμβο Μορέα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως τις 5 το πρωί αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο σημείο του ατυχήματος, είχε προχωρήσει σε αμφιδρόμηση του ρεύματος προς Αθήνα για ένα χιλιόμετρο και συγκεκριμένα από το 75,2ο έως και το 76,2ο χιλιόμετρο.

Πηγή: news247.gr