Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 09:26

Αστρολογία – 11/07/2024

Αστρολογία – 11/07/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

Κριός

Με τον Ηλιο να σχηματίζει τρίγωνο στον 4ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 12ο οίκο σου, θα αναλάβεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου ενδεχομένως μέσω μιας αγοραπωλησίας. Θα είσαι αρκετά συγκεντρωμένος/η στους στόχους σου και με υπευθυνότητα θα πετύχεις στα σχέδιά σου. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 4ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα στον 12ο οίκο σου, οι καλές πράξεις ανταμείβονται.

 

Ταύρος

Με τον Ηλιο στον 3ο οίκο σου έχει αυξηθεί η ανάγκη σου για επικοινωνία και για να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς. Το τρίγωνο του Ηλιου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 11ο οίκο σου θα σε κάνει πιο σοβαρό και υπεύθυνο στις σχέσεις σου με τους/ις άλλους/ες και σήμερα θα μπορέσεις να βασιστείς επάνω τους και να βοηθηθείς ώστε να χειριστείς κάποιες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατάλληλη ημέρα για υπογραφές συμβολαίων και κλείσιμο συμφωνιών.

 

Δίδυμοι

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο Ηλιου στον 2ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο οίκο σου και είναι εκείνο που θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστή διαχείριση των οικονομικών σου και φυσικά σωστές επιλογές. Οποιαδήποτε εργασία χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία θα μπορέσεις να την ολοκληρώσεις με επιτυχία και να ανταμειφθείς γι’ αυτό. Είναι μια από τις ημέρες που θα νιώθεις πολύ σίγουρος/η για τον εαυτό σου, θα νιώθεις αυτάρκης και ασφαλής, μάλλον γιατί θα έχεις χρήματα στην τσέπη σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο Ηλιου στον 1ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 9ο οίκο σου και είσαι το πλέον κατάλληλο άτομο για να βασιστεί κάποιος/α επάνω του. Οτιδήποτε αναλάβεις θα το ολοκληρώσεις με αυτοπειθαρχία, συγκέντρωση, κυρίως αν πρόκειται για μια νομική υπόθεση, ή ακόμη και για να οργανώσεις τις διακοπές σου και ένα ταξίδι. Κι ενώ φαίνεται πως πρόκειται για μια ρουτινιάρικη ημέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 1ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο σου, δεν θα σε αφήσει να πλήξεις.

 

Λέων

Η μυστικοπάθεια αλλά και η τάση σου να ενεργήσεις κρυφά, ενδεχομένως και παράνομα σε κάποιες περιπτώσεις, δεν σε αφήνει να ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Για σήμερα που θα ολοκληρωθεί το τρίγωνο του Ηλιου στον 12ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 8ο οίκο σου μπορεί να πάρεις κάποιες ειδήσεις που περίμενες καιρό. Αν κλείσεις μια εμπορική συμφωνία το κάνεις με απόλυτη μυστικότητα και επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα καθετί απαγορευμένο σε ελκύει και μπορεί να κάνεις ρομαντικές σκέψεις για κάποιον/α που βρίσκεται ήδη σε σχέση.

 

Παρθένος

Με τον Ηλιο να σχηματίζει τρίγωνο στον 11ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 7ο οίκο σου, θα τονιστεί η ανάγκη σου να κοινωνικοποιηθείς αλλά και να βάλεις νέους στόχους, κάποιες συνεργασίες και συμφωνίες. Θα είσαι περισσότερο ρεαλιστής/τρια και θα ξέρεις τι να περιμένεις μακροπρόθεσμα. «Ο,τι θερίσεις σπέρνεις», άρα οτιδήποτε αποφασίσεις, τους καρπούς θα τους εισπράξεις αργότερα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού θα έχεις αυτοέλεγχο, μέθοδο και θα επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες όπως συνηθίζεις άλλωστε.

 

Ζυγός

Με τον Ηλιο στον 10ο οίκο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον 6ο οίκο σου, είναι η κατάλληλη ημέρα για να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια και ανοίγματα. Ο,τι κάνεις σήμερα θα το βρεις μπροστά σου αύριο, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι μεθοδικός/ή, αποτελεσματικός/ή και ρεαλιστής/τρια για να αποκτήσεις πελατεία και την φήμη που χρειάζεσαι. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 10ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα στον 6ο οίκο σου, θα αποσπάσεις τις καλύτερες κριτικές και παράλληλα την συμπάθεια των ανωτέρων σου.

 

Σκορπιός

Με τον Ηλιο στον 9ο οίκο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 5ο οίκο σου, είναι πιθανό να συναντήσεις μια παλιά σου σχέση και αυτή την φορά να την δεις πιο σοβαρά. Μπορεί ακόμη να σε ελκύσει κάποιος/α διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σου παρά τις όποιες αναστολές σου. Καλή ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή να κλείσεις θέση για μαθήματα/σεμινάρια ή για να τακτοποιήσεις νομικές εκκρεμότητες. Ο ρομαντισμός, η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη θα επικρατούν σε όλο τους το μεγαλείο.

 

Τοξότης

Με τον Ηλιο στον 8ο οίκο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 4ο οίκο σου, θα έχεις την επιθυμία να διεκδικήσεις χρήματα που προέρχονται από άλλους ή να διευθετήσεις κληρονομικές υποθέσεις, θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, ενδεχομένως μέσω μιας αγοραπωλησίας και θα είσαι συγκεντρωμένος/η στους στόχους σου προκειμένου να πετύχεις στα σχέδιά σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 4ο οίκο σου, θα σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Ο Ηλιος μέσα στον 7ο οίκο σου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο μέσα από τον 3ο οίκο σου και η ημέρα προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις, κλείσιμο συνεργασιών και συμφωνιών. Θα είσαι προσεκτικός/ή, συγκεντρωμένος/η και αυτά που λες θα τα εννοείς. Θα διεκπεραιώσεις με ευκολία πρακτικά ζητήματα και θα είσαι εξαιρετικά συνεργάσιμος/η. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 3ο οίκο σου, είναι πιθανό να έχεις ερωτική επανασύνδεση, ή να δεις κάποιον/α που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα.

 

Υδροχόος

Με τον Ηλιο στον 6ο οίκο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον 2ο οίκο σου, οτιδήποτε είχες παρατημένο, ή είχες αμελήσει να διευθετήσεις, σήμερα μπορείς να το ολοκληρώσεις με επιτυχία. Είναι μια ημέρα που επιβάλλεται να εστιάσεις σε σημαντικά και πρακτικά ζητήματα χωρίς παρεμβολές και να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα ωφελήσουν την καριέρα σου και θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σου, πολύ περισσότερο δε, που και η Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον 2ο οίκο σου.

 

Ιχθύες

Το τρίγωνο που ολοκληρώνεται με τον Ηλιο στον 5ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 1ο οίκο σου, θα σε κάνει αρκετά υπεύθυνο/η ώστε να διερευνήσεις θέματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σου και δεν αποκλείεται να νιώσεις νοσταλγία για έναν/μία παλιό/ά σύντροφο. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να πάρεις στα σοβαρά μια σχέση και να δεσμευτείς περισσότερο απέναντι στον/ην αγαπημένο/η σου. Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο σου, η ημέρα είναι ιδανική για να εκφράσεις αγάπη και τρυφερότητα.